5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Rietdekkersbedrijf Ooms
Dwangmolen 2
5571RG , Bergeijk
06-30386236

Reviews van Rietdekkersbedrijf Ooms


Beoordeling 9 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Rietdekkersbedrijf Ooms

100%
0%
0%

Rietdekkersbedrijf Ooms beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Rietdekkersbedrijf Ooms op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Rietdekkersbedrijf Ooms wel of niet aan:

  Zeer goede ervaring met rietdekkersbedrijf Fer ooms,goede kwalitietsmaterialen,goede vaklieden,goede service,komt zijn afspraken goed na.ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Rietdekkersbedrijf Ooms wel of niet aan:

  Zeer goed geholpen, echte vakman.

  Verbeterpunten:
  Gewoon zo doorgaan!!

Schrijf een beoordeling

Over Rietdekkersbedrijf Ooms

Bent u op zoek naar een betrouwbare en uiterst ervaren leverancier van rieten dakwerken? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf F. Ooms aan het juiste adres.

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en herstellen van rieten daken, waarbij een kernwoord voor ons boven alles uit steekt: Kwaliteit! Kwaliteit betekent voor ons bijvoorbeeld het gebruik van de beste kwaliteit riet in een extra dikke laag, zodat u profiteert van een betere isolatiewaarde en een langere levensduur. Maar kwaliteit betekent bijvoorbeeld ook het rietdekken met ervaren rietdekkers die uitermate nauwkeurig en netjes te werk gaan.

Werkzaamheden Rietdekbedrijf
Bij ons kunt u terecht voor rieten dakkapellen – nieuwbouwwoningen met een rieten dak – renovatie van rieten daken – ontmossing van rieten daken en de bestrijding van algen.

We willen onze jarenlange ervaring graag gebruiken om ook uw droom te verwezenlijken. We nodigen u daarom van harte uit om onze website op uw gemak te bekijken en eventueel een bezoek te brengen aan een van de door ons gerealiseerde projecten. Heeft u daar interesse in, of heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Rietdekkersbedrijf Ooms. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Rietdekkersbedrijf Ooms is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Rietdekkersbedrijf Ooms te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Rietdekkersbedrijf Ooms?

Vraag het de specialist