5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Rietveld Meubelen

0%
0%
0%

Rietveld Meubelen beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Rietveld Meubelen op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Rietveld Meubelen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Rietveld Meubelen. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Rietveld Meubelen is een jonge onderneming die zich hoofdzakelijk bezighoudt met het vervaardigen van houten meubelen en interieurbetimmeringen op maat. In 2010 is het bedrijf opgericht, in de tussenliggende jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan met de realisatie van een groot assortiment aan meubelen en interieurbetimmeringen. U kunt bij ons terecht voor de realisatie van een door uzelf ontworpen meubel maar wij helpen u ook graag bij het maken van het ontwerp om dit vervolgens te realiseren.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Rietveld Meubelen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Rietveld Meubelen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Rietveld Meubelen?

Vraag het de specialist