5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Robert Staal

0%
0%
0%

Robert Staal beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Robert Staal op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Robert Staal

Jouw stalen deuren en kozijnen, recht uit de werkplaats. Met eigen ogen zien waar alles gemaakt wordt.
Bij Robert Staal kan dit. Ik ga graag met je in gesprek over jouw ideale ontwerp. En maak dan, de meubels die perfect passen bij jouw huis en jouw leven. Op je lijf geschreven, gemaakt van allerlei soorten metaal. Ik wil mooie dingen maken waar jíj gelukkig van wordt.

Nuchter, technisch, een harde werker die nooit opgeeft. Een professional die altijd het beste wil creëren voor zijn klanten. Dat is Robert Staal.
Hij leerde het vak bij interieurontwerper Bart van Bekhoven van Artistiek, waar ook nu met het eigen bedrijf regelmatig voor gewerkt word. Robert Staal leidt zijn team met enthousiasme.

Robert is pas tevreden als een opdracht helemaal af is. Als hij ziet hoe gelukkig mensen worden van het resultaat.
Robert laat je graag ‘t mooie bedrijf zien. Kom een kop koffie drinken en bekijk met eigen ogen waar je meubels gemaakt worden.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Robert Staal. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Robert Staal is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Robert Staal te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Robert Staal?

Vraag het de specialist