5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

RP Keukens & Sanitair

0%
0%
0%

RP Keukens & Sanitair beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met RP Keukens & Sanitair op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over RP Keukens & Sanitair

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de keuken- en sanitairbranche is recent mijn droom werkelijkheid geworden met de realisatie van onze eigen winkel genaamd RP Keukens & Sanitair in Dokkum. Op 14 oktober 2017 hebben mijn vrouw en ik onze nieuwe winkel geopend !

Mijn collega’s Cor Bruining en Arnaud Houweling en natuurlijk ik zelf denken graag met u mee om samen met u de juiste keuzes te maken bij het uitzoeken van uw keuken, sanitair of tegelvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Door middel van een fraai 3D-ontwerp krijgt u een realistisch beeld van hoe het er uit komt te zien en uiteraard een passende en uitgebreide offerte van datgene wat we samen hebben uitgezocht. Eventueel kunnen onze samenwerkende monteurs er voor zorgen dat alles vakkundig bij u thuis wordt geïnstalleerd!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Rense Postma

Erkend 5-sterrenspecialist

RP Keukens & Sanitair is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt RP Keukens & Sanitair te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan RP Keukens & Sanitair?

Vraag het de specialist