Sanidrome van de Ven

Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Sanidrome van de Ven
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Sanidrome van de Ven is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Sanidrome van de Ven te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Sanidrome van de Ven heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Sanidrome van de Ven.
Gemiddeld wordt Sanidrome van de Ven met een 9 beoordeeld.
Sanidrome van de Ven heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Sanidrome van de Ven

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van de Ven rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van de Ven

De ouders van eigenaresse Ellen, Frans en Ria van de Ven, zijn ruim 42 jaar geleden van huis uit begonnen met een installatiebedrijf. In 1989 hebben zij een eigen showroom geopend die in de loop der jaren is uitgebreid met een tegelcollectie en (sfeer)haarden. Als één van de grondleggers stonden Frans en Ria in 1993 aan de wieg van de landelijke formule Sanidrõme. Inmiddels is Sanidrõme van de Ven uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom. In 2012 zijn wij uitgeroepen tot Sanidrõme Showroom van het Jaar.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van de Ven houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A t/m Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van de Ven staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van de Ven u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Badkamers voor de regio Valkenswaard, Eersel, Best, Bladel, Veldhoven, Reusel en Bergeijk

Uiteraard is Sanidrõme van de Ven niet alleen in de gemeente Knegsel actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Valkenswaard, Eersel, Best, Bladel, Veldhoven, Reusel en Bergeijk.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Sanidrome van de Ven
Het Groen 2
5511 AE, KNEGSEL

Vragen aan Sanidrome van de Ven