Schroder Designpuien

Beoordeling 3 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
33,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
66,7%

Schroder Designpuien
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Schroder Designpuien is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Schroder Designpuien te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Schroder Designpuien heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
33% is supertevreden, 0% is tevreden en 67% is ontevreden.
33.33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Schroder Designpuien.
Gemiddeld wordt Schroder Designpuien met een 3 beoordeeld.
Schroder Designpuien heeft een NPS score van -33 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Schroder Designpuien

Schröder designpuien is dé onafhankelijke en complete specialist op het gebied van exclusieve (minimal) design gevelsystemen en design interieurpuien. Van minimalistische schuif-, raam- en deursystemen, ultraslanke stalen designpuien tot en met exclusieve designvoordeuren.

Bij ons vindt u alle soorten designsystemen voor uw complete project. Met ons unieke en uitgebreide assortiment zijn de architectonische mogelijkheden eindeloos en mag u van ons altijd een eerlijk en onafhankelijk advies verwachten op basis van uw specifieke wensen, eisen en begroting.

ONZE WERKWIJZE

Toepassing van structurele minimal designsystemen is een zeer specialistisch werk en vergt de nodige voorbereidingen voor alle betrokken bouwpartijen. Voor een probleemloze integratie van deze systemen, zonder budgetoverschrijdende verrassingen achteraf, is het wenselijk in de ontwerpfase al bij uw project betrokken te worden. Een goede samenwerking met uw architect en aannemer is zeer belangrijk voor een soepel verlopend bouwproces.

Op basis van de plannen beginnen we eerst met het uiteenzetten van alle mogelijkheden. Vervolgens kunt u gaan bepalen welk type minimal designsysteem voor uw project het best passend is. Als dit bekend is kan worden begonnen met het uitwerken van de benodigde tekeningen en detailleringen, waarbij wij nauw samenwerken met uw architect en uw aannemer. Nadat alle definitieve tekeningen zijn geaccordeerd kunnen de elementen worden besteld. Voordat de designpuien worden geleverd komen wij ruim van tevoren nog langs voor controle van de gevelopeningen. Mochten die niet (helemaal) goed zijn voorbereid, dan heeft de aannemer nog voldoende tijd dit te herstellen vóór met de montage kan worden begonnen.

VOORBEREIDING VAN DE ONDERDORPELCONSTRUCTIE, HET HART VAN UW MINIMAL DESIGNPUIEN

Voordat kan worden begonnen met de fysieke montage van de minimal designsystemen dienen eerst de onderdorpelconstructies te worden gemaakt.. De onderdorpelconstructie is het “hart” van uw minimal designschuifpui. Deze dient 100% vlak, voldoende sterk en duurzaam te worden uitgevoerd om een permanent perfecte werking van de schuivende glazen panelen te kunnen waarborgen.

Bij toepassing van minimal designsystemen passen wij daarom een speciale onderdorpelconstructie toe. Omdat een juiste uitvoering van de onderdorpel van cruciaal belang is, voeren wij deze voorbereidende werkzaamheden doorgaans zelf uit. Is uw aannemer bekend met dergelijke structurele systemen, dan kan dit eventueel ook conform onze detailleringen worden uitgevoerd.

MONTAGE VAN DE MINIMAL DESIGN PUIEN

Nadat alle gevelopeningen compleet zijn voorbereid kan tenslotte worden begonnen met de fysieke montage van de minimal designpuien. De montagemethode van structurele minimalistische systemen is niet te vergelijken met die van traditionele schuifsystemen. De montagemethode is voor alle structurele minimal designsystemen in de basis gelijk. Elk systeem heeft uiteraard wel zijn eigen systeemspecifieke eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden bij het monteren. Met onze werkwijze garanderen wij dat ook uw project tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Schroder Designpuien
Baronieweg 6C
5321 JW, HEDEL

Vragen aan Schroder Designpuien