5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Sijben Wooncenter
Maasnielderweg 33
6042 CX, ROERMOND
0475 392 828

Reviews van Sijben Wooncenter


Beoordeling 1,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Sijben Wooncenter

0%
0%
100%

Sijben Wooncenter beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Sijben Wooncenter op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Sijben Wooncenter wel of niet aan:

  Ik wil iedereen adviseren om hier nooit wat te kopen. Heb hier een leren bank gekocht er er zit een gat in het leer. Eerst komt er een monteur van Sijben zelf langs en deze beste man geeft me gelijk maar wil niks op papier zetten en vertrekt weer. Na 10 weken op en neer bellen en mailen komt er een monteur langs van de fabrikant en die geeft me gelijk. Er zit een gat in het leer. Maar ja zegt hij “het is leer, daar kunnen gaten in zitten. Nadat ik hem vroeg of dit serieus was keek hij me vol verbazing aan en zei dat dit zeker serieus was. Lekker in een paar schoenen of een broek. Het is leer, daar kunnen gaten in zitten. Maar goed, inmiddels heb ik bijna 4 maanden een bank in mijn woonkamer staan met een gat in het leer en doen Sijben en hun leverancier er alles aan behalve met voorstellen of oplossingen komen. Ze doen hun uiterste best om eraan onderuit te komen. Mijn advies: koop hier niks want je betaald een dikke prijs en de service is niet anders dan bij een Outlet.

 • Beoordeling
  3
  Waarom beveelt u Sijben Wooncenter wel of niet aan:

  bij aankoop boxspring de verkoper verteld dat we 2trappen boven elkaar hebben,was geen probleem vertelde hij,bij levering nu 250 euro moeten betalen voor een verhuislift,sturen ze 2 oudere mannen ,waarvan 1 niet kan tillen,deze heren toch maar geholpen. De verkoper vertelde dat ze geen winst maakte op lift,als je een lift eerste keer erbij zou nemen,als hij dat nodig achtte zou deze 175 kosten,navraag bij liftservice,de lift kost 150 euro,hoezo geen winst..

Schrijf een beoordeling

Over Sijben Wooncenter

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Sijben Wooncenter . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Sijben Wooncenter is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Sijben Wooncenter te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Sijben Wooncenter ?

Vraag het de specialist