5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Sijben Wooncenter
Maasnielderweg 33
6042 CX, ROERMOND
0475 392 828

Reviews van Sijben Wooncenter


Beoordeling 3 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Sijben Wooncenter

0%
0%
100%

Sijben Wooncenter beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Sijben Wooncenter op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  3
  Waarom beveelt u Sijben Wooncenter wel of niet aan:

  bij aankoop boxspring de verkoper verteld dat we 2trappen boven elkaar hebben,was geen probleem vertelde hij,bij levering nu 250 euro moeten betalen voor een verhuislift,sturen ze 2 oudere mannen ,waarvan 1 niet kan tillen,deze heren toch maar geholpen. De verkoper vertelde dat ze geen winst maakte op lift,als je een lift eerste keer erbij zou nemen,als hij dat nodig achtte zou deze 175 kosten,navraag bij liftservice,de lift kost 150 euro,hoezo geen winst..

Schrijf een beoordeling

Over Sijben Wooncenter

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Sijben Wooncenter . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Sijben Wooncenter is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Sijben Wooncenter te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Sijben Wooncenter ?

Vraag het de specialist