5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Silex Meubelmakerij

0%
0%
0%

Silex Meubelmakerij beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Silex Meubelmakerij op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Silex Meubelmakerij

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Silex Meubelmakerij. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Eigenaar Mettijn Steen runt sinds 2009 Silex Meubelmakerij, na opgeleid te zijn tot meubelmaker en de nodige ervaring opgedaan te hebben. Na een succesvolle periode in Grolloo was er behoefte aan uitbreiding en meer ruimte voor zijn bedrijf.

Sinds begin 2016 is Silex Meubelmakerij gevestigd in een ruime werkplaats in Balloo, waar onder andere tafels, kasten en ander meubilair evenals complete keukens gemaakt worden. De klant geeft aan wat hij of zij in gedachten heeft en in gezamenlijk overleg met Silex komt men tot een definitief ontwerp. Ook met een kant-en-klaar ontwerp kan men bij Silex terecht.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Silex Meubelmakerij is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Silex Meubelmakerij te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving