5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie
Jules Verneweg 21-05
5015 BE, TILBURG
013-5812658

SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie

0%
0%
0%

SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.

SKD Dakkapellen & Kozijnen is al decennia lang de meest ideale en vertrouwde partner als het gaat om dakkapellen op maat, ongeacht de uitvoering en dit geldt voor zowel de buitenzijde als de binnenzijde. Her v.d. Hout is eigenaar/oprichter van SKD en is uw aanspreekpunt vanaf een op maat gemaakte scherpe offerte tot en met de complete en perfecte eindoplevering. In de grote regio rond Tilburg en zelfs (ver) daarbuiten heeft Her inmiddels vele tevreden klanten aan zijn referentielijst toegevoegd. De persoonlijke aanpak van Her, gekoppeld aan de absolute topkwaliteit van producten, leveranciers en vakkundige montage, geeft elke klant altijd het gewenste eindresultaat. Een dakkapel van SKD is van buiten passend bij het gevelaanzicht en van binnen passend bij het bestaande interieur. Kiest u voor SKD en voor de persoonlijke aanpak van Her v.d. Hout dan kiest u voor absoluut zorgeloos werken aan meer comfort in uw huis door het (laten) plaatsen van een dakkapel op maat of nieuwe kunststof kozijnen.

U wordt uitgenodigd om deze site eens goed door te kijken en als u meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact op met Her v.d. Hout zelf. U kunt mailen of direct bellen naar zijn mobiel 06-53403260

Maak kennis met SKD Dakkapellen en Kozijnen
en ervaar de bijzondere aanpak van:

Her v.d. Hout

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Bekijk alle aanbiedingen van SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie

Routebeschrijving

Vragen aan SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie?

Vraag het de specialist