5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Slaaphof Slaapcomfort
Deventerweg 2
3843 GD , HARDERWIJK
0341-410164

Reviews van Slaaphof Slaapcomfort


Beoordeling 5,8 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.

Slaaphof Slaapcomfort

60%
0%
40%

Slaaphof Slaapcomfort beoordelingen en ervaringen

60% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slaaphof Slaapcomfort op basis van 5 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  1
  Waarom beveelt u Slaaphof Slaapcomfort wel of niet aan:

  Slechte service, ze proberen alleen maar te verkopen zonder te kijken naar de wensen van de klant. We hebben er een matras gekocht wat niet voldeed, maar ze weigeren mee te denken met een oplossing. We kwamen er achter dat ze bij geen enkele branchevereniging zijn aangesloten, en dat je als klant dus nergens aanspraak op kunt maken ... behalve goodwill van Slaaphof, maar dat kennen ze daar niet. Ga hier nooit meer naar toe.

  Verbeterpunten:
  Meedenken met je klant in plaats van alleen maar verkopen en niet luisteren naar wat de klant wil.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Slaaphof Slaapcomfort wel of niet aan:

  Slechte service, niet klantvriendelijk en klachten worden niet serieus genomen. De directeur beloofd de klacht op te lossen, maar na 3 maanden is er nog geen enkele actie ondernomen. Mooie verhalen als ze je iets verkopen over langdurige garantie. Na 3 jaar slaapt het bed niet goed meer, garantie dus niet! Beloven van alles, maar het blijft bij mooie praatjes.

  Verbeterpunten:
  Absoluut geen enkele interesse.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Slaaphof Slaapcomfort wel of niet aan:

  We slapen nu een hele tijd op een Viking box. Verstelbaar. Dat wilde mijn vrouw. En nou moet ik eerlijk zeggen dat ik het ook wel fijn vindt. Vooral toen ik onlangs ziek was. En toen we onlangs een weekendje weg gingen merkte ik dat ons bed thuis wel erg fijn was. Goed advies trouwens daar bij Slaaphof en keurig afgeleverd.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Slaaphof Slaapcomfort wel of niet aan:

  Ons waterbed van 16 jaar oud, ( ook van de Slaaphof!)was langzaamaan aan vervanging toe. Op maandag konden we komen praten, toen de winkel gesloten was, ideaal!! Nu is een nieuw waterbed geplaatst en dan schieten me de woorden te binnen van: Professionaliteit Degelijkheid Eerlijkheid Service Slaap gerust!

  Verbeterpunten:
  Niets! Wij bevelen Slaaphof bij iedereen aan!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Slaaphof Slaapcomfort wel of niet aan:

  We zijn twee jaar geleden bij Slaaphof geweest voor een nieuw bed. We waren verrast over het uitgebreide en zeer deskundige advies. Dingen waar wij nooit over hadden nagedacht kregen we ter overweging aangereikt. We hebben de aankoop uitgesteld en pas vier maanden geleden alsnog het bed gekocht. En daar hebben we geen minuut spijt van. Eindelijk slaap ik zonder rugklachten. En mijn vrouw slaapt nu de hele nacht door.. Dit hadden we eerder moeten doen. Trouwens, de aflevering was ook zeer goed door Mark.

  Verbeterpunten:
  Zou het niet weten, prima zo

Schrijf een beoordeling

Over Slaaphof Slaapcomfort

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vanaf 1989 staat Slaaphof bekend als een dynamische bedden-speciaalzaak met een wakker oog en oor voor gezond slapen waar u als klant centraal staat. Dat merkt u meteen bij binnenkomst. Wij denken niet in bedden maar in mensen, die op zoek zijn naar een gezonde nachtrust. Slaaphof verkoopt merken die bekent staan om kwaliteit en service, op deze manier kunnen wij de beste en persoonlijke service verlenen aan onze klanten.
Ontdek het geheim van gezond slapen. Welkom bij Slaaphof.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Slaaphof Slaapcomfort is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slaaphof Slaapcomfort te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9.00u - 17.30u
Woensdag
9.00u - 17.30u
Donderdag
9.00u - 17.30u
Vrijdag
9.00u - 20.00uu
Zaterdag
9.00u - 17.00u
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Slaaphof Slaapcomfort?

Vraag het de specialist