Slaapkenner Lisse

Beoordeling 8,3 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Slaapkenner Lisse
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Slaapkenner Lisse is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slaapkenner Lisse te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Slaapkenner Lisse heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slaapkenner Lisse.
Gemiddeld wordt Slaapkenner Lisse met een 8,3 beoordeeld.
Slaapkenner Lisse heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Slaapkenner Lisse

Als Slaapkenner Lisse hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met slapen, wij kennen u als slaper! Wij gaan met u in gesprek over uw slaapgewoontes en ook uw eventuele slaapproblemen. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing, die wij u, met onze verschillende merken, kunnen aandragen.

Ook voor ouderen hebben wij goede slaapoplossingen. Zoals bijvoorbeeld een lift onder een lattenbodem zodat u zorg op bed mogelijk is of dat u vast op de toekomst voorbereid bent.

U vindt bij ons de merken Nox, Optisleep, A-sleep, Auping, Viking, Hypnos, Royal Dream, Mahoton, Karel Mintjens, Nolte en Hulsta.

De textielcollectie van Slaapkenner Lisse
Ook hebben wij een prachtige textielcollectie altijd met de nieuwste designs. Wij hebben voor u de volgende merken geselecteerd: BeddingHouse, VanDijck, Essenza, Auping, Marco Polo, Kardol, HNL, Snurk, Dommelin enz. Ook voor een heerlijk kussen of dekbed bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u wel eens het comfort gevoeld van een kameelharen dekbed of van 100% ganzendons?

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Slaapkenner Lisse. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Laat u door ons goed voorlichten wat het beste bij u past.
De koffie staat altijd voor u klaar!

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Slaapkenner Lisse
Kanaalstraat 94-98
2161 JP, LISSE

Vragen aan Slaapkenner Lisse