Slaapkenner Theo Bot

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Slaapkenner Theo Bot
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Slaapkenner Theo Bot is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slaapkenner Theo Bot te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Slaapkenner Theo Bot heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slaapkenner Theo Bot.
Gemiddeld wordt Slaapkenner Theo Bot met een 9,5 beoordeeld.
Slaapkenner Theo Bot heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Slaapkenner Theo Bot

Slaapkenner Theo Bot bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Fit en uitgerust de dag beginnen. Dan is het belangrijk om de kwaliteit van uw nachtrust goed in de gaten te houden. Slaapkenner Theo Bot in Zwaag, gemeente Hoorn ( N-H.) stelt alles in het werk om te zorgen, dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Comfortabele bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens met goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning. Bijzondere topmerken op het gebied van slaapsystemen, kastsystemen, kinderbedden, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens. De merken die Slaapkenner Theo Bot voert zijn bijzonder omdat ze het begrip 'goed' betaalbaar maken, een optimale prijs-kwaliteit verhouding hebben, maatwerk bieden of het beste en mooiste bieden in hun specialisatie. www.theobot.nl
Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag

Portfolio

Contact

Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG, Zwaag

Vragen aan Slaapkenner Theo Bot