5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG, Zwaag
0229-237228

Reviews van Slaapkenner Theo Bot


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Slaapkenner Theo Bot

100%
0%
0%

Slaapkenner Theo Bot beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slaapkenner Theo Bot op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Slaapkenner Theo Bot wel of niet aan:

  Heel vriendelijk en super goed geholpen voor advies voor een nieuw kussen. Nu nog even een paar nachten proef slapen of het bevalt maar het ligt lekker toen ik het even probeerde. Ik heb hier jaren geleden ook een kussen gekocht en mocht het omruilen toen het niet beviel, dus ze helpen je hier super goed! Ik raad deze winkel aan!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Slaapkenner Theo Bot wel of niet aan:

  Behulpzaam. Vriendelijk. Gingen vandaag voor openingstijd open. Mijn jongste nu helemaal blij

Schrijf een beoordeling

Over Slaapkenner Theo Bot

Slaapkenner Theo Bot bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Fit en uitgerust de dag beginnen. Dan is het belangrijk om de kwaliteit van uw nachtrust goed in de gaten te houden. Slaapkenner Theo Bot in Zwaag, gemeente Hoorn ( N-H.) stelt alles in het werk om te zorgen, dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Comfortabele bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens met goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning. Bijzondere topmerken op het gebied van slaapsystemen, kastsystemen, kinderbedden, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens. De merken die Slaapkenner Theo Bot voert zijn bijzonder omdat ze het begrip 'goed' betaalbaar maken, een optimale prijs-kwaliteit verhouding hebben, maatwerk bieden of het beste en mooiste bieden in hun specialisatie. http://www.theobot.nl
Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Slaapkenner Theo Bot is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slaapkenner Theo Bot te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Slaapkenner Theo Bot?

Vraag het de specialist