Slaapsfeer Beers

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Slaapsfeer Beers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Slaapsfeer Beers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slaapsfeer Beers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Slaapsfeer Beers heeft 2 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slaapsfeer Beers.
Gemiddeld wordt Slaapsfeer Beers met een 9,5 beoordeeld.
Slaapsfeer Beers heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Slaapsfeer Beers

Dat is het uitgangspunt van Slaapsfeer. We hebben ons gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen. Een nieuwe boxspring, bed of matras koopt u voor langere tijd en daarbij hoort een goed en gedegen advies.

In onze 6000 m2 aan showrooms treft u een enorme keuze aan merken matrassen, boxsprings, bedbodems, kasten, dekbedden, overtrekken, en kussens. Denk hierbij aan o.a. aan Auping, Nachtrijk, Softline, ClimaComfort, Sylvana, Jensen, Carpe Diem, M-Line en nog veel meer en natuurlijk onze huiscollectie. Wij helpen u in het maken van de juiste keuze, en altijd voor de juiste prijs!

Ook voor complete slaapkamers of accessoires bent u bij Slaapsfeer aan het juiste adres. In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in bedden en slaapkamers. Die kennis en expertise gebruiken we samen met u het beste bed te vinden. Op basis van uw wensen en behoeftes gaan we samen met u opzoek.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen.

Wij staan graag voor u klaar!

NPS scores van filialen

Slaapsfeer Beuningen
Beuningen
Bekijk profielpagina
Slaapsfeer Groesbeek
Groesbeek
Bekijk profielpagina

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Slaapsfeer Beers
Gildeweg 17
5437 AJ, Beers

Vragen aan Slaapsfeer Beers