5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Slaapsfeer Beers

0%
0%
0%

Slaapsfeer Beers beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slaapsfeer Beers op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Slaapsfeer Beers

Dat is het uitgangspunt van Slaapsfeer. We hebben ons gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen. Een nieuwe boxspring, bed of matras koopt u voor langere tijd en daarbij hoort een goed en gedegen advies.

In onze 6000 m2 aan showrooms treft u een enorme keuze aan merken matrassen, boxsprings, bedbodems, kasten, dekbedden, overtrekken, en kussens. Denk hierbij aan o.a. aan Auping, Nachtrijk, Softline, ClimaComfort, Sylvana, Jensen, Carpe Diem, M-Line en nog veel meer en natuurlijk onze huiscollectie. Wij helpen u in het maken van de juiste keuze, en altijd voor de juiste prijs!

Ook voor complete slaapkamers of accessoires bent u bij Slaapsfeer aan het juiste adres. In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in bedden en slaapkamers. Die kennis en expertise gebruiken we samen met u het beste bed te vinden. Op basis van uw wensen en behoeftes gaan we samen met u opzoek.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen.

Wij staan graag voor u klaar!

Erkend 5-sterrenspecialist

Slaapsfeer Beers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slaapsfeer Beers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Slaapsfeer Beers?

Vraag het de specialist