Slimkoopje.nl

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Slimkoopje.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Slimkoopje.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Slimkoopje.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Slimkoopje.nl heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Slimkoopje.nl.
Gemiddeld wordt Slimkoopje.nl met een 8,8 beoordeeld.
Slimkoopje.nl heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Slimkoopje.nl

Dit bedrijf is erkend als 5-sterrenspecialist. Deze onderneming is gestart in 1989, op de locatie in Haule en sinds 2008 uitgebreid met de locatie in Hommerts. In de filialen vindt U ruim 8000 m2 aan tuin, vijver en interieur ideeën. Het bedrijf kenmerkt zich als een onderneming gericht op specialismen rondom thema’s als Huis & Tuin.

Per 1 januari 2015 is Slimkoopje.nl onderdeel van de Hans Menken onderneming. Slimkoopje.nl is een e-commerce multistore concept met een product assortiment die grotendeels aansluit op het assortiment van de onderneming.

Wij verkopen al 25 jaar tuinkassen & tuinkamers en zijn daardoor dé specialist. Als u op zoek naar een hobby-kas zit U bij ons goed!

Groen Goed Menken is een echt familiebedrijf en dat ervaart u ook als klant. Ze nemen voor iedereen uitgebreid de tijd en staan vooral ook voor een eerlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Slimkoopje.nl
Kruisweg 36
8432 PS, HAULE

Vragen aan Slimkoopje.nl