Smits Installaties B.V.

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Smits Installaties B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Smits Installaties B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Smits Installaties B.V. heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Smits Installaties B.V..
Gemiddeld wordt Smits Installaties B.V. met een 0 beoordeeld.
Smits Installaties B.V. heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Smits Installaties B.V.

Smits Installaties B.V. is een landelijk erkend gas-, waterfitters- en loodgietersbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Wij bestaan al sinds 1924 en verrichten hoogwaardige technische installatie- en loodgieterswerkzaamheden in de breedste zin van het woord, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Oerdegelijk vakwerk is waar we als bedrijf voor staan.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 15:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Smits Installaties B.V.
Witbolstraat 12
1032 LD, Amsterdam

Vragen aan Smits Installaties B.V.