5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Spa 4 Life

0%
0%
0%

Spa 4 Life beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Spa 4 Life op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Spa 4 Life

Spa4life is uw specialist in spa’s. Wij bieden een prachtig assortiment jacuzzi’s®, zwemspa’s, sauna’s en toebehoren. Of u nu op zoek bent naar een bescheiden jacuzzi® voor twee of naar een luxe spa voor totale ontspanning, bij ons vindt u gegarandeerd een bad dat bij u past.

Met trots voeren wij onze eigen lijn Spa4life spa’s. Onze baden worden gemaakt van Aristech Acryl en uitgerust met hoogwaardige systemen van Balboa. Verder zijn de baden voorzien van een uniek en innovatief isolatiesysteem om warmteverlies te beperken en onderhoud te vergemakkelijken.

Onze deskundige monteurs verzorgen de volledige plaatsing en installatie van uw spa of sauna bij u op locatie. Uiteraard kunt u ook voor onderhoud en service achteraf bij ons terecht. Verder vindt u bij ons diverse accessoires en onderhoudsartikelen voor uw spa.

Met een spa van Spa4life bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos genot. Buitengewoon genieten is niet voor niets onze missie!

U bent van harte welkom in onze showroom te Oirschot

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Spa 4 Life is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Spa 4 Life te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Spa 4 Life ?

Vraag het de specialist