Stouwdam Assen

Beoordeling 9 gebaseerd op 15 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
6,7%

Stouwdam Assen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Stouwdam Assen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Stouwdam Assen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Stouwdam Assen heeft 15 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 0% is tevreden en 7% is ontevreden.
93.33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Stouwdam Assen.
Gemiddeld wordt Stouwdam Assen met een 9 beoordeeld.
Stouwdam Assen heeft een NPS score van 87 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Stouwdam Assen

DÉ SPECIALIZED-WINKEL
VAN HET NOORDEN!
Wij vinden dat je een racefiets of mountainbike eigenlijk moet voelen. De remmen, die moét je gewoon even inknijpen en het zadel wil je even met je wijsvinger indrukken. De racefiets of mountainbike moet opgetild worden, zodat je haar gewicht kan voelen. Niet bij één fiets maar bij meerdere. Wanneer je op een website aan het rondkijken bent of een catalogus openslaat dan kun je dit niet. Daarom zijn we de Specialized winkel van Noord-Nederland begonnen. Om jou een uitgebreide collectie Specialized fietsen te kunnen tonen. Die je aan mag raken en waar we samen niet over uitgepraat raken.

Kom een keertje kijken in onze Specialized Concept Store in Assen. Die racefiets of mountainbike die bestemd is voor jou, die staat hier te schitteren in onze showroom. Wij geloven dat iedereen de beste fiets verdient die er te krijgen is. Daarom helpen wij jou met onze kennis en ervaring om de fiets die het beste bij je past te kopen. En als je wilt, zorgen wij voor een perfecte zithouding door middel van ons unieke Body Geometry Fit concept.

I am Specialized. We love bikes. Riding them, making them, getting other people on them.
ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Stouwdam Assen
Kroonwerk 5
9401 BA, ASSEN

Vragen aan Stouwdam Assen