Stronati keuken & interieurbouw

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Stronati keuken & interieurbouw is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Stronati keuken & interieurbouw te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Stronati keuken & interieurbouw heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Stronati keuken & interieurbouw.
Gemiddeld wordt Stronati keuken & interieurbouw met een 0 beoordeeld.
Stronati keuken & interieurbouw heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Stronati keuken & interieurbouw

Stronati wil graag inspireren met interieur en design, die zowel werelds als down-to-earth aanvoelt. Om je te omhullen met zachte schoonheid, vol karakter en comfort tot in de kleinste details. Alles begint bij de liefde voor het materiaal. Stronati geloofd dat ieder materiaal op de juiste manier gebruikt of hergebruikt kan worden om het maximale uit het product te halen. Daarom helpt Stronati je graag op weg met het maken van de juiste keuze in producten die je leven verrijken, maar de natuur daarbij niet schaden. Zo worden we allemaal bewust van de impact van materiaalgebruik op de natuur en maken wij naast jouw interieur ook de wereld stukje bij beetje beter.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Stronati keuken & interieurbouw. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Stronati keuken & interieurbouw
Handelsweg 8
662NH, Elst

Vragen aan Stronati keuken & interieurbouw