Bad en Keukenstudio Dammers

Beoordeling 10 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bad en Keukenstudio Dammers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bad en Keukenstudio Dammers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bad en Keukenstudio Dammers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Bad en Keukenstudio Dammers heeft 11 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bad en Keukenstudio Dammers.
Gemiddeld wordt Bad en Keukenstudio Dammers met een 10 beoordeeld.
Bad en Keukenstudio Dammers heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bad en Keukenstudio Dammers

Studio Dammers is al 30 jaar gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. In onze showroom vindt u alles voor uw woning qua badkamer, keuken, tegels en toilet.

Wie bij Studio Dammers komt, is verzekerd van een ruim assortiment en de kwaliteit van A-merken zoals: Villeroy&Boch, Hansgrohe, Pronorm, Bosch, Siemens etc. Kortom: een nieuwe badkamer of keuken voor elk budget! Onze gespecialiseerde keuken- en badkameradviseurs van Studio Dammers staan graag voor u klaar om u het assortiment te tonen en u een deskundig advies te geven. Ook een geheel vrijblijvende 3D tekening behoort tot de mogelijkheden.

Wij bevinden ons in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten, omdat vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak Geopend
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bad en Keukenstudio Dammers
Veersedijk 51
3341 LL, Hendrik Ido Ambacht

Vragen aan Bad en Keukenstudio Dammers