5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Studio van den Berg
Edisonstraat 12
3281 NC , Numansdorp
0186-654122

Studio van den Berg

Over Studio van den Berg

Wij zijn de gebroeders Van den Berg (Edwin en Erik). Samen runnen wij deze mooie winkel inmiddels ruim 15 jaar op deze locatie. Het keukenvak is ons met de paplepel ingegoten. De oorsprong is in 1969 gelegd door onze ouders in Rotterdam als een van de eerste keukenpioniers.

Edwin op de voorgrond als adviseur in de winkel en Erik als voorbereider voor de uiteindelijke montage. Erik meet de ruimtes in en bestelt de keukens en/of kasten en begeleidt de montage die al jaren wordt verzorgd door Richard, onze eerste monteur.Wij zijn adviseurs op het gebied van keukens en kasten. Ons doel is tevreden klanten die ook na vele jaren nog met plezier gebruikmaken van hun aanschaf alsof het nieuwe er nog niet vanaf is. Dit wordt vooral bereikt door persoonlijke aandacht, betrokken zijn en een uitmuntende service. Wij willen de klant ontzorgen van A tot Z en mocht er onverhoopt een serviceaanvraag zijn die wij zelf niet mogen uitvoeren dan bemiddelen we graag voor de klant. Wij zijn meer adviseurs dan verkopers, en staan de klant graag bij met advies.

Wat betreft keukens werken we sinds jaar en dag met het gerenommeerde merk SieMatic samen, wat staat voor kwaliteit in de breedste zin van het woord. SieMatic staat bekend als trendsetter en de uitvinders van de greeploze keuken. SieMatic is net als Van den Berg een familiebedrijf. Sinds een aantal jaar hebben wij een eigen huisselectie die wij onder de naam 'Delmonte' in de toonzaal hebben opgesteld. Keukens van hoogstaande kwaliteit, dezelfde betrokkenheid maar een lager prijssegment.

Voor onze kasten werken we o.a. met de Nederlands fabrikant Noteborn. Zij bieden een zeer fraaie collectie kasten op maat die heel veel mogelijkheden kent op het gebied van zowel schuifdeuren als draaideuren. Naast het merk Noteborn hebben we een aantal andere merken, zodat we de meest mooie en uitgebreide kasten kunnen realiseren maar ook een zeer prijsvriendelijke kast kunnen produceren als zijnde instapmodel, zodat voor iedereen de juiste kast is te realiseren.

Routebeschrijving

Vragen aan Studio van den Berg?

Vraag het de specialist