5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

SVK Wijchen

0%
0%
0%

SVK Wijchen beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met SVK Wijchen op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over SVK Wijchen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van SVK Wijchen. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.


SVK Gevelelementen Wijchen B.V. is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Ons bedrijf, gestart in Uden is met jarenlange ervaring van 30 jaar in de branche een ware specialist op gebied van kunststof kozijnen en veranda bouw. Door de ruime keuze in specifieke vormen van profielen, de verschillende verbindingen en de kleurcombinaties met of zonder houtnerf kunnen wij u altijd het juiste kozijn aanbieden in uw situatie. Betaalbare en kwalitatieve kozijnen. Onze klantenkring in Uden, Veghel, Oss, Landerd, Heesch, Nistelrode, Wijchen, Nijmegen en in diverse plaatsen in heel Noord Brabant en Gelderland spreekt voor zich. Uw partner in kunststof kozijnen.

Erkend 5-sterrenspecialist

SVK Wijchen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt SVK Wijchen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan SVK Wijchen?

Vraag het de specialist