5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

The Doors Assen

0%
0%
0%

The Doors Assen beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met The Doors Assen op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over The Doors Assen

Kasten op maat

Een kast op maat laten maken, is een verstandige keuze. Een goede kastenwand is een enorme ruimtewinner en probleemoplosser. Wandbreed, plafond­hoog, ook bij schuine wanden of kleine ruimtes. Niet alleen brengt zo’n kastenwand rust en ruimte, hij zorgt ook voor een stijlelement en extra uitstraling in het interieur. Onze The Doors Assen collectie kasten met schuifdeuren en draaideuren, kastinterieurs en inloopkasten is zorgvuldig opgebouwd en ontworpen voor elke woonstijl, smaak en budget.

(Binnen)deuren op maat

Een deur is bij The Doors Assen nooit zomaar een deur, het is een stijlelement in het interieur. Net zoals een kast of kastwand dat is. The Doors Assen is dé specialist en levert designdeuren en kasten in elke denkbare uitvoering.

Geen enkel product is standaard bij The Doors Assen, omdat elke situatie verschillend is. Uw deur of kastwand wordt op maat ontworpen, rekening houdend met uw wensen en budget.

Erkend 5-sterrenspecialist

The Doors Assen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt The Doors Assen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan The Doors Assen?

Vraag het de specialist