Timmerhuusken

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 15 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Timmerhuusken
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Timmerhuusken is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Timmerhuusken te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Timmerhuusken heeft 15 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Timmerhuusken.
Gemiddeld wordt Timmerhuusken met een 9,6 beoordeeld.
Timmerhuusken heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Timmerhuusken

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Timmerhuusken . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Hoewel we als kleine interieurbouwer zijn begonnen in de Achterhoek, is de klantenkring van Timmerhuusken inmiddels uitgebreid tot heel Nederland en staat er zelfs daarbuiten op diverse plekken in de wereld interieur dat uit onze werkplaats komt. We werken met een kleine en hechte groep medewerkers waardoor de lijnen kort zijn en het prettig samenwerken is. Onze kracht ligt in het vertalen van unieke klantenwens naar realiteit. Daarvoor hebben we, naast onze eigen expertise, een uitgebreid machinepark tot onze beschikking voor de bewerking van massief hout maar ook plaatmateriaal. Ons 3‑dimensionale CNC bewerkingscentrum kan projecten tot 40 centimeter diep frezen. Hiermee kunnen praktisch alle wensen werkelijkheid worden.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Portfolio

Openingstijden

Maandag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Dinsdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Woensdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Donderdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Vrijdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Timmerhuusken
Berkenlaan 47
7064HN, SILVOLDE

Vragen aan Timmerhuusken