5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Tomassen - Thuis in staal
anthonie Fokkerstraat 23
3772MP, barneveld
0342491100

Reviews van Tomassen - Thuis in staal


Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Tomassen - Thuis in staal

100%
0%
0%

Tomassen - Thuis in staal beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Tomassen - Thuis in staal op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Tomassen - Thuis in staal wel of niet aan:

  Snel en zeer mooi werk. De lassen waren onzichtbaar en perfect afgewerkt.Onze stalenwand zat op een zeer ongebruiklijke plek maar ze hebben er iets mooi's van gemaakt.

  Verbeterpunten:
  we waren al tevreden.

Schrijf een beoordeling

Over Tomassen - Thuis in staal

STALEN DEUREN: ECHTE EYECATCHERS

‘DE VEELZIJDIGE WOONTREND VAN DIT MOMENT’

Van een gezellig rijtjeshuis tot een moderne villa. Geen huis is tegenwoordig compleet zonder stalen deuren. Aartjan Tomassen van Tomassen – Thuis in staal is gespecialiseerd in deze sfeermakers. ‘De combinatie van staal en glas is ontzettend populair.’

Stalen deuren waren in de afgelopen jaren vooral populair in wat luxere en grotere woning, maar ze hebben inmiddels ook de rijtjeswoningen bereikt. Van enkele deur, complete muur tot dubbele schuifdeuren; ze zijn er in allerlei smaken.

Voordelen in huis
Stalen deuren zijn echte eyecatchers in huis, en door de combinatie van staal en glas ook onderhoudsvrij en duurzaam. ‘Ze zijn stevig en gemakkelijk schoon te maken, vertelt Tomassen’ Een groot voordeel is volgens hem vooral ook het extra licht in huis. ‘Dat biedt meerdere voordelen. Ten eerste lijkt een woonkamer, keuken of serre door het extra licht groter. En afhankelijk van de ruimte en het weer, kun je zelfs elektriciteitskosten besparen. De lampen kunnen net wat langer uitblijven’, zegt hij met een knipoog. Daarnaast zijn de deuren volgens hem een stuk ‘socialer’. ‘Je leeft niet langer in afgesloten ruimtes, maar blijft zelfs op grotere afstand met elkaar in contact. Een stuk gezelliger dus in huis.’

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Tomassen - Thuis in staal. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Tomassen - Thuis in staal is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Tomassen - Thuis in staal te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Tomassen - Thuis in staal?

Vraag het de specialist