5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Truste Slaapcomfort

0%
0%
0%

Truste Slaapcomfort beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Truste Slaapcomfort op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Truste Slaapcomfort

Truste al 10 jaar uw specialist in hoogwaardig slaapcomfort.

In de ruim opgezette showroom in Amersfoort vindt u alles ter bevordering van een goede nachtrust. Ons assortiment is zeer breed en omvat diverse slaapsystemen. Hierdoor kunnen wij u datgene bieden dat volledig aansluit op uw slaapwensen. Naast slaapsystemen treft u bij ons tevens bedtextiel, slaapkameraccessoires en maatwerkkasten.

Onze slaapspeciaalzaak kenmerkt zich door een hoge productkwaliteit, goede service en grote loyaliteit naar haar klanten toe. Wij zien klanten graag tevreden onze winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! We doen er dan ook alles aan om het product te vinden dat voldoen aan uw eisen en wensen. Of dat nu gaat om de keus voor een overtrekset of een elektrisch verstelbare bedbodem. Onze medewerkers kunnen u ruimschoots informeren en adviseren. Zij zijn erin gespecialiseerd om, samen met u, een passend product te vinden. Een product waarvan u jarenlang comfort en plezier beleeft.

Bij Truste begint het slapen! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door ons complete aanbod.
http://www.truste.nl

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Truste Slaapcomfort is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Truste Slaapcomfort te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Truste Slaapcomfort?

Vraag het de specialist