Truste Slaapcomfort

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Truste Slaapcomfort is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Truste Slaapcomfort te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Truste Slaapcomfort heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Truste Slaapcomfort.
Gemiddeld wordt Truste Slaapcomfort met een 0 beoordeeld.
Truste Slaapcomfort heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Truste Slaapcomfort

Truste al 10 jaar uw specialist in hoogwaardig slaapcomfort.

In de ruim opgezette showroom in Amersfoort vindt u alles ter bevordering van een goede nachtrust. Ons assortiment is zeer breed en omvat diverse slaapsystemen. Hierdoor kunnen wij u datgene bieden dat volledig aansluit op uw slaapwensen. Naast slaapsystemen treft u bij ons tevens bedtextiel, slaapkameraccessoires en maatwerkkasten.

Onze slaapspeciaalzaak kenmerkt zich door een hoge productkwaliteit, goede service en grote loyaliteit naar haar klanten toe. Wij zien klanten graag tevreden onze winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! We doen er dan ook alles aan om het product te vinden dat voldoen aan uw eisen en wensen. Of dat nu gaat om de keus voor een overtrekset of een elektrisch verstelbare bedbodem. Onze medewerkers kunnen u ruimschoots informeren en adviseren. Zij zijn erin gespecialiseerd om, samen met u, een passend product te vinden. Een product waarvan u jarenlang comfort en plezier beleeft.

Bij Truste begint het slapen! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door ons complete aanbod.
www.truste.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2
3812 PJ, AMERSFOORT

Vragen aan Truste Slaapcomfort