Undici Keukens

Beoordeling 8,7 gebaseerd op 9 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
77,8%
Tevreden
22,2%
Ontevreden
0%

Undici Keukens
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Undici Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Undici Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Undici Keukens heeft 9 klantbeoordelingen verzameld.
78% is supertevreden, 22% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Undici Keukens.
Gemiddeld wordt Undici Keukens met een 8,7 beoordeeld.
Undici Keukens heeft een NPS score van 78 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Undici Keukens

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door architectuur en design. Van het vele schetsen in mijn jeugd, naar het overwegen van een carrière als architect, tot het zelf inrichten / ontwerpen van mijn eigen woning; het ging vanzelfsprekend. Na een carriere bij Defensie besloot ik daarom alsnog te gaan voor mijn eerste liefde en heb ik in 2012 het roer omgegooid en is Undici keukens opgericht.

Aan de waterkant van de Piushaven opende Undici keukens in 2012 haar deuren. Al snel was er de behoefte aan een grotere locatie en werd de stap gezet naar het unieke Falcon-Pand, waar we ondertussen vier jaar zitten. Per 2019 zijn we binnen het pand verhuisd naar een andere plek waar onze keukens nog beter tot hun recht komen.

Dagelijks geniet ik van de brainstormsessies met klanten. De tijd nemen om wensen goed in kaart te brengen en deze vervolgens te vertalen naar een creatief en persoonlijk ontwerp geeft mij veel voldoening.

Inmiddels hebben we bewezen dat deze aanpak werkt en blijkt een mooie, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige keuken lang niet altijd duur te hoeven zijn. We nodigen je van harte uit je te laten inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom.

Kijk gerust rond, neem de tijd en als er vragen zijn horen wij het wel.

Tot snel, Chris Fokker

Portfolio

Meer portfolio items

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:30 - 17:00
Donderdag
10:30 - 17:00
Vrijdag
10:30 - 17:00
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Undici Keukens
Piushaven 20 e
5017 AN, Tilburg

Vragen aan Undici Keukens