Van de Ven Kunstgras

Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Van de Ven Kunstgras
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van de Ven Kunstgras is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van de Ven Kunstgras te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van de Ven Kunstgras heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van de Ven Kunstgras.
Gemiddeld wordt Van de Ven Kunstgras met een 9 beoordeeld.
Van de Ven Kunstgras heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van de Ven Kunstgras

Specialist in kwaliteit kunstgras
Heb je geen zin of weinig tijd om een gazon te onderhouden, maar je wilt tóch een prachtige groene grasmat in je tuin? Dan is kunstgras voor jou de oplossing! Ook wanneer je tuin op het noorden ligt of een bodem heeft waarop natuurgras slecht tot uiting komt biedt kunstgras uitkomst.

Van de Ven Kunstgras is dealer van Royal Grass ® kunstgras, het snelst opkomende A-kwaliteit kunstgrasmerk van Nederland en dat is niet zonder reden. Door de unieke en innovatieve technologieën waarin zij investeren en het gebruik van de beste, duurzame grondstoffen, ben je zeker van jarenlang genot van een prachtig gazon! Of dit nu voor je tuin, dakterras of balkon is.

Wil je ontdekken hoe natuurgetrouw onze kunstgrassen eruit zien? Breng dan een bezoekje aan onze modeltuin waar we diverse modellen uit de Royal Grass ® collectie voor je hebben aangelegd, zoals Wave, Sense, Lush en Seda.

Hoveniersbedrijf van de Ven is onderdeel van Kunstgras van de Ven.

Hoveniersbedrijf van de Ven uit Moergestel is in 2005 opgericht door Hans van de Ven. Het is een servicegerichte hovenier die uw gehele tuin kan verzorgen, van het ontwerp, de aanleg tot en met het periodieke onderhoud. We kunnen uw tuin voorzien van bestrating, beplanting, tuinverlichting, erfscheiding en zelfs een zwemvijver hoort behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Uitsluitend op afspraak
Dinsdag
Uitsluitend op afspraak
Woensdag
Uitsluitend op afspraak
Donderdag
Uitsluitend op afspraak
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Van de Ven Kunstgras
Heuvelstraat 25
5066 PB, MOERGESTEL

Vragen aan Van de Ven Kunstgras