van den Top Timmerwerken

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 16 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

van den Top Timmerwerken
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

van den Top Timmerwerken is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt van den Top Timmerwerken te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

van den Top Timmerwerken heeft 16 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met van den Top Timmerwerken.
Gemiddeld wordt van den Top Timmerwerken met een 9,6 beoordeeld.
van den Top Timmerwerken heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over van den Top Timmerwerken

Sinds november 2010 werk ik, Gert-Jan van den Top, voor mijzelf. Na jarenlange ervaring in de bouw heb ik Van den Top Timmerwerken opgericht.

Van den Top Timmerwerken heeft kleine tot grote projecten gerealiseerd. U moet hierbij denken aan, houten keukens en kasten, bedden, maar ook veranda's. Al uw wensen kunnen worden gerealiseerd in product op maat, waardoor u iets unieks heeft.

Het is mijn uitdaging om ‘ruwe schetsen’ te praktiseren. Vanaf het idee, het begin tot de uitwerking: Van den Top Timmerwerken denkt altijd met u mee.

Wij luisteren naar uw wensen en zullen u adviseren over de mogelijkheden. Als erkend 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Wij streven ernaar om voor u tot het uiterste te gaan. Wij staan voor ouderwetse vakmanschap, service, garantie, maar ook voor een eerlijk en goed advies goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Contact

van den Top Timmerwerken
Donkervoorterweg 23
3711 RR, BARNEVELD

Vragen aan van den Top Timmerwerken