Van der Kolk Montagebedrijf

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Van der Kolk Montagebedrijf is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van der Kolk Montagebedrijf te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Van der Kolk Montagebedrijf heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van der Kolk Montagebedrijf.
Gemiddeld wordt Van der Kolk Montagebedrijf met een 0 beoordeeld.
Van der Kolk Montagebedrijf heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Van der Kolk Montagebedrijf

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Van der Kolk Montagebedrijf. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Van der Kolk Montagebedrijf
Lemsterweg 7
8314 PK, Bant

Vragen aan Van der Kolk Montagebedrijf