Van der Velde Slapen

Beoordeling 7,9 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
83,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
16,7%

Van der Velde Slapen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van der Velde Slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van der Velde Slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van der Velde Slapen heeft 18 klantbeoordelingen verzameld.
83% is supertevreden, 0% is tevreden en 17% is ontevreden.
83.33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van der Velde Slapen.
Gemiddeld wordt Van der Velde Slapen met een 7,9 beoordeeld.
Van der Velde Slapen heeft een NPS score van 67 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van der Velde Slapen

Van der Velde Slaapcomfort in Winsum bestaat sinds 1947 en is een echt familiebedrijf. Momenteel staat de derde generatie aan het roer. Ruurd van der Velde mag zichzelf, door zijn jarenlange ervaring, nu de ‘beddoloog’ noemen. De passie voor zijn vak straalt van hem af. ‘Ik vind het een uitdaging om voor ieder persoon een passend bed te vinden’, vertelt hij.

Van A tot Z
Van der Velde begeleidt de beddenzoektocht van A tot Z. Allereerst wordt er een inventarisatie gemaakt. Aan de hand van het wensenlijstje worden vervolgens de mogelijkheden nagelopen. Als de beste slaapoplossing gevonden is, kan het bed binnen enkele weken thuis afgeleverd worden. ‘Als het bed uiteindelijk toch niet blijkt te voldoen aan de verwachting, gaan we natuurlijk gewoon op zoek naar andere opties’, zegt de ‘beddoloog’.

Deze vorm van tevredenheidgarantie is echter niet hetgeen wat de service van Van der Velde Slaapcomfort, Mode en Textiel uniek in haar soort maakt. Nee, dat komt doordat er ook geholpen wordt bij het afvoeren van het oude bed. Zo worden de gebruikte matrassen meegenomen en gerecycled. Ze krijgen stuk voor stuk een nieuw leven.

Milieuvriendelijk werken
Het recyclen van de matrassen doet Van der Velde al jaren. Hij wil graag op milieuvriendelijke wijze werken. Dit is ook één van de redenen om te werken met Nederlandse leveranciers zoals het van oorsprong Friese merk Avek. De prijs-kwaliteitverhouding van Van der Velde zijn artikelen, is uitstekend. Hij heeft dan ook enorm veel vertrouwen in zijn leveranciers en vindt het belangrijk dat zijn klantenkring hem hetzelfde vertrouwen kan schenken. ‘Ik ben daarom altijd ontzettend eerlijk en kom mijn beloften na’, zegt hij.

Slapeloze nachten voorkomen
De beddoloog is zich er terdege van bewust dat een bed een hele investering is. Juist daarom geeft hij iedereen uitgebreid advies en zorgt hij voor een soepele afhandeling. Ontzorgen, noemt hij dat. ‘We doen eigenlijk alles behalve het opmaken van het nieuwe bed. Hoewel, dat zouden we natuurlijk ook voor onze rekening kunnen nemen als dat een slapeloze nacht voorkomt’, zegt hij lachend.

Kortom, bij Van der Velde Slaapcomfort krijgt iedereen er een persoonlijke winkelervaring bij. Hun motto luidt niet voor niets ‘Als wij voor de deur staan, hoeft u nergens van wakker te liggen’.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Van der Velde Slapen
Tsjerkebuorren 16
8831 XH, Winsum

Vragen aan Van der Velde Slapen