5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Van der Velde Slapen
Tsjerkebuorren 16
8831 XH, Winsum
0517-341268

Reviews van Van der Velde Slapen


Beoordeling 7,9 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen.

Van der Velde Slapen

83,33%
0%
16,67%

Van der Velde Slapen beoordelingen en ervaringen

83,33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van der Velde Slapen op basis van 18 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Zeker wel! Wij hebben onlangs een matras, dekbed en 2 kussens gekocht. Zowel met het dekbed als een van de kussens verschillende keren terug geweest ivm twijfel. Ruurd blijft geduldig, denkt mee en komt met geweldige oplossingen! Uiteindelijk heel tevreden met de producten.

  Verbeterpunten:
  Geen aanbevelingen. Alleen; ga zo door!

 • Beoordeling
  1
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Te late levering, Foute levering, en gemaakte afspraken niet nakomen. Ik wacht al 2,5 maanden op een reactie.

  Verbeterpunten:
  Ik zal mij niet meer in de winkel vertonen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  We zochten een nieuw matras voor onze stacaravan. Vanwege onze rugklachten is het erg belangrijk dat het matras voldoende ondersteuning biedt en zeer comfortabel is. Ruurd heeft ons weer perfect geadviseerd en we slapen eindelijk pijnvrij. Bedankt Ruurd!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Je wordt ontvangen op een gemoedelijke manier en er wordt meegedacht over de mogelijkheden bij een nieuw bed/boxspring. Kennis van zaken door jarenlange ervaring. Service en klantvriendelijkheid staan bovenaan.

  Verbeterpunten:
  Beter informeren over eventuele levertijd. Fabrikant van bed zorgde voor vertraging, daar kon Van der Velde Slapen niets aan doen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Sinds in pear wike sliepe wy op in NOFLIKe Fryske boxspring, levere troch Van Der Velde út Winsum. Ruurd hie alle tiid foar ús om meiïnoar de goeie keuze te meitsje hokker kombinaasje matras en topper it bêste by past. De ôflevering en montaazje wiene dik yn oarder, it âlde bêd demontearre en ôffierd sa as ôfpraat. Doe’t de mannen de doar út wiene koene we sa op bêd, krekt sa as Ruurd ús tasein hie. Ek troch de Butterfly kessens en noflike dûnzen dekbed sliepe wy no as roazen. Ruurd en Minke, tige tige tank!

  Verbeterpunten:
  We kinne sa neat betinke. Gean sa troch fam. Van Der Velde!

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Prima winkel. Alle tijd voor goed advies. Aflevering ook super netjes, dik tevreden.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Zeer tevreden! Goed advies voor kussens, mogelijkheid te testen. Juiste keuze gemaakt

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Op advies van mijn fysiotherapeut bij Van der Velde Slaapcomfort in Winsum terechtgekomen. Het was voor mij een eindje rijden maar door de lovende woorden van de fysio nieuwsgierig geworden. Ruurd heeft alle tijd voor me genomen en een goede inventarisatie van mijn klachten gemaakt. Samen hebben daarna gekeken welke versie van het Butterfly kussen het meest geschikt was. Omdat we beide twijfelden tussen de 14 Medium of Firm mocht ik beide varianten vrijblijvend thuis testen. Daardoor nu de juiste keuze gemaakt en slaap ik een stuk beter. Volgend jaar staat ons bed op de planning om te vervangen en wij weten nu al waar we deze gaan aanschaffen.

  Verbeterpunten:
  Er zal altijd iets beter kunnen naar ik zou het zo niet weten. Ruurd (en Minke natuurlijk) hartelijk dank voor de gastvribe ontvangst, tijd en uitgebreide voorlichting. Ga zo door!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  We vinden de 8 toch wat magertjes aangezien we zo super tevreden zijn!!!

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Dik tevreden! Uitgebreid de tijd voor een goed advies welke matrassen voor ons meest geschikt zijn. Zelf de verkeerde keuze gemaakt wat kussens betreft, ondanks advies van de verkoper toch voor een ‘goedkope’ oplossing gekozen. Ondanks dat het ons ‘eigen schuld’ was hebben ze dit ook nog eens keurig opgelost.

  Verbeterpunten:
  Het enige nadeel was dat tijdens ons bezoek de koffiemachine kapot was. We hebben namelijk van kennissen, die op aanraden van ons ook naar Winsum zijn gegaan, dat ze ook héérlijke koffie hebben :-)

Schrijf een beoordeling

Over Van der Velde Slapen

Van der Velde Slaapcomfort in Winsum bestaat sinds 1947 en is een echt familiebedrijf. Momenteel staat de derde generatie aan het roer. Ruurd van der Velde mag zichzelf, door zijn jarenlange ervaring, nu de ‘beddoloog’ noemen. De passie voor zijn vak straalt van hem af. ‘Ik vind het een uitdaging om voor ieder persoon een passend bed te vinden’, vertelt hij.

Van A tot Z
Van der Velde begeleidt de beddenzoektocht van A tot Z. Allereerst wordt er een inventarisatie gemaakt. Aan de hand van het wensenlijstje worden vervolgens de mogelijkheden nagelopen. Als de beste slaapoplossing gevonden is, kan het bed binnen enkele weken thuis afgeleverd worden. ‘Als het bed uiteindelijk toch niet blijkt te voldoen aan de verwachting, gaan we natuurlijk gewoon op zoek naar andere opties’, zegt de ‘beddoloog’.

Deze vorm van tevredenheidgarantie is echter niet hetgeen wat de service van Van der Velde Slaapcomfort, Mode en Textiel uniek in haar soort maakt. Nee, dat komt doordat er ook geholpen wordt bij het afvoeren van het oude bed. Zo worden de gebruikte matrassen meegenomen en gerecycled. Ze krijgen stuk voor stuk een nieuw leven.

Milieuvriendelijk werken
Het recyclen van de matrassen doet Van der Velde al jaren. Hij wil graag op milieuvriendelijke wijze werken. Dit is ook één van de redenen om te werken met Nederlandse leveranciers zoals het van oorsprong Friese merk Avek. De prijs-kwaliteitverhouding van Van der Velde zijn artikelen, is uitstekend. Hij heeft dan ook enorm veel vertrouwen in zijn leveranciers en vindt het belangrijk dat zijn klantenkring hem hetzelfde vertrouwen kan schenken. ‘Ik ben daarom altijd ontzettend eerlijk en kom mijn beloften na’, zegt hij.

Slapeloze nachten voorkomen
De beddoloog is zich er terdege van bewust dat een bed een hele investering is. Juist daarom geeft hij iedereen uitgebreid advies en zorgt hij voor een soepele afhandeling. Ontzorgen, noemt hij dat. ‘We doen eigenlijk alles behalve het opmaken van het nieuwe bed. Hoewel, dat zouden we natuurlijk ook voor onze rekening kunnen nemen als dat een slapeloze nacht voorkomt’, zegt hij lachend.

Kortom, bij Van der Velde Slaapcomfort krijgt iedereen er een persoonlijke winkelervaring bij. Hun motto luidt niet voor niets ‘Als wij voor de deur staan, hoeft u nergens van wakker te liggen’.

Erkend 5-sterrenspecialist

Van der Velde Slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van der Velde Slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Van der Velde Slapen?

Vraag het de specialist