5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Van der Velde Slapen
Tsjerkebuorren 16
8831 XH, Winsum
0517-341268

Reviews van Van der Velde Slapen


Beoordeling 6,3 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Van der Velde Slapen

66,67%
0%
33,33%

Van der Velde Slapen beoordelingen en ervaringen

66,67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van der Velde Slapen op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Nooit aan beginnen, na lang wachten werd het bed geleverd, bij de levering nog wat meningsverschillen over her matras. Bed is verder prima, echter wou ik een traag schuim matras bestellen. Gebeld mer van der Velde (+/_ 10x sinds begin sebtember) en telkens valse beloftes valse toezeggingen. Dus mensen er zijn meer bedden verkopers, maar nooit naar van der Velde gaan, krijg je eeuwig spijt van.

  Verbeterpunten:
  Eigenlijk niks meer goed doen, voor alle ellende een gratis matras leveren.. Dan wil ik er nog eens over naar denken. Maar anders hoeft het van mij echt niet meer, verschrikkelijk verschrikkelijk, ik ken hier in de regio en daar buiten veel, heel veel mensen en reken er maar op dat mond op mond reclame goed verkoopt maar er ook voor kan zorgen dat mensen zich niet meer geroepen voelen om naar jullie zaak toe te gaan.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Uitstekende service, men neemt de tijd voor je. Wordt bezorgd wanneer jij wilt.

  Verbeterpunten:
  Ja,

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van der Velde Slapen wel of niet aan:

  Een uitgebreid en goed advies. Afgestemd op onze persoonlijke wensen. Er wordt goed naar je geluisterd.

  Verbeterpunten:
  De levertijd was 2/3 weken langer dan verwacht. Geen probleem maar dit had íets duidelijker gecommuniceerd mogen worden... Maar nu het nieuwe bed er staat en we heerlijk slapen zijn we de langere levertijd snel vergeten!

Schrijf een beoordeling

Over Van der Velde Slapen

Van der Velde Slaapcomfort in Winsum bestaat sinds 1947 en is een echt familiebedrijf. Momenteel staat de derde generatie aan het roer. Ruurd van der Velde mag zichzelf, door zijn jarenlange ervaring, nu de ‘beddoloog’ noemen. De passie voor zijn vak straalt van hem af. ‘Ik vind het een uitdaging om voor ieder persoon een passend bed te vinden’, vertelt hij.

Van A tot Z
Van der Velde begeleidt de beddenzoektocht van A tot Z. Allereerst wordt er een inventarisatie gemaakt. Aan de hand van het wensenlijstje worden vervolgens de mogelijkheden nagelopen. Als de beste slaapoplossing gevonden is, kan het bed binnen enkele weken thuis afgeleverd worden. ‘Als het bed uiteindelijk toch niet blijkt te voldoen aan de verwachting, gaan we natuurlijk gewoon op zoek naar andere opties’, zegt de ‘beddoloog’.

Deze vorm van tevredenheidgarantie is echter niet hetgeen wat de service van Van der Velde Slaapcomfort, Mode en Textiel uniek in haar soort maakt. Nee, dat komt doordat er ook geholpen wordt bij het afvoeren van het oude bed. Zo worden de gebruikte matrassen meegenomen en gerecycled. Ze krijgen stuk voor stuk een nieuw leven.

Milieuvriendelijk werken
Het recyclen van de matrassen doet Van der Velde al jaren. Hij wil graag op milieuvriendelijke wijze werken. Dit is ook één van de redenen om te werken met Nederlandse leveranciers zoals het van oorsprong Friese merk Avek. De prijs-kwaliteitverhouding van Van der Velde zijn artikelen, is uitstekend. Hij heeft dan ook enorm veel vertrouwen in zijn leveranciers en vindt het belangrijk dat zijn klantenkring hem hetzelfde vertrouwen kan schenken. ‘Ik ben daarom altijd ontzettend eerlijk en kom mijn beloften na’, zegt hij.

Slapeloze nachten voorkomen
De beddoloog is zich er terdege van bewust dat een bed een hele investering is. Juist daarom geeft hij iedereen uitgebreid advies en zorgt hij voor een soepele afhandeling. Ontzorgen, noemt hij dat. ‘We doen eigenlijk alles behalve het opmaken van het nieuwe bed. Hoewel, dat zouden we natuurlijk ook voor onze rekening kunnen nemen als dat een slapeloze nacht voorkomt’, zegt hij lachend.

Kortom, bij Van der Velde Slaapcomfort krijgt iedereen er een persoonlijke winkelervaring bij. Hun motto luidt niet voor niets ‘Als wij voor de deur staan, hoeft u nergens van wakker te liggen’.

Erkend 5-sterrenspecialist

Van der Velde Slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van der Velde Slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Van der Velde Slapen?

Vraag het de specialist