5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Van Dijnsen
Takkebijsters 58
4817 BL, BREDA
076 5728181

Van Dijnsen

85,71%
8,57%
5,71%

Van Dijnsen beoordelingen en ervaringen

94,29% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Dijnsen op basis van 35 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Alles gaat goed en volgens afspraak

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Vriendelijke vakbekwame servicemonteur.

  Verbeterpunten:
  De tijd waarop de servicemonteur komt exacter voorspellen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Ik ben erg tevreden met de informatievoorziening via Van Dijnsen. De afhandeling is vlot verlopen ondanks de drukte die ze volgens mij hebben. Het ziet er keurig netjes uit en ik kreeg goede uitleg van wat er gedaan was.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  De 5-sterrenspecialist policy van de firma van Dijnsen heeft er toe geleid dat een enkele jaren oud meningsverschil naar onze volle tevredenheid is opgelost. Compliment! Hiermee is voor ons wel bewezen dat klanttevredenheid tegenwoordig op de eerste plaats staat bij van Dijnsen.

  Verbeterpunten:
  100% happy dus ik zou het niet weten

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Zeer vakbekwaam personeel. Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis. UTP/data aanleg keurig verzorgd, lekkage ketel meteen verholpen en ook het demonteren en aansluiten van onze verlichting verliep geheel naar wens.

  Verbeterpunten:
  Blijf goed communiceren zowel intern als met de klant.

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  No nonsens partij en afspraken worden redelijk goed nagekomen.

  Verbeterpunten:
  nvt

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Bedankt voor de snelle service en dat de verwarming het weer doet.

  Verbeterpunten:
  N.v.t.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Van te voren gevraagd of ze bekend zijn met een WKO installatie van het merk WTH, hierop werd ja geantwoord, vervolgens afspraak gemaakt. Staat er een CV monteur voor de deur. Deze heeft het systeem kunnen ontluchten maar niet het probleem (geluid bij gebruik warm water) op kunnen lossen. De conclusies welke werden getrokken sloegen kant nog wal. Maar we ontvingen wel gewoon een rekening en werden telefonisch zeer onvriendelijk te woord gestaan! Wij gaan naar een ander bedrijf dat wel kennis van zaken heeft van WKO installaties.

  Reactie van Van Dijnsen

  Geachte heer Van K,
  Bedankt voor uw beoordeling. Uw beoordeling is direct doorgestuurd naar onze serviceafdeling. Ze gaan dit uitzoeken en kijken hoe dit opgelost kan worden. Berichtgeving volgt zo snel mogelijk.

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Vandaag heeft Firma van dijnsen mijn ontevredenheid weggenomen door 1 x voorrijkosten te crediteren. Ik vind ik dat mijn klacht netjes is afgehandeld en zie ik de credit nota tegemoet. Dank je wel hiervoor. vriendelijke groet Mevr. Delmotte

  Verbeterpunten:
  de volgende keer zou ik het wel fijn vinden dat er is overleg is om de juiste thermostaat te kiezen door de klant. Maar voor nu is het allemaal opgelost.

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Van Dijnsen wel of niet aan:

  Ik zal van dijnsen nooit aanbevelen bij een vriend of familie of collega omdat als van dijnsen voor een storing moet komen zij nooit het onderdeel bij hebben en dan de volgende dag terug komen en dan weer voorrij kosten rekenen en ook dat je dan dubbel uurloon rekenen terwijl als zij bij de eerste keer alles bij hebben de klant niet dubbele kosten hoef te betalen . Daarbij zou het ook fijn zijn als er een thermostaat geplaatst wordt met de klant overlegd wordt welke het niet worden en niet boven de oude thermostaat geplaatst wordt zodat je niet met twee thermostaaten zit.Dat is ook geen gezicht.zo weet van dijnsen de prijs wel op te drijven. Ik voel mij zeker benadeeld en opgelucht.

  Verbeterpunten:
  Er komt zeker geen volgende keer ik voel mij benadeeld en opgelicht

  Reactie van Van Dijnsen

  Geachte mevrouw Delmotte,
  Dank u wel voor uw beoordeling.
  Uw beoordeling is direct naar onze service afdeling verzonden waar ze uw reactie hebben beoordeeld en zijn tot de volgende conclusie gekomen.
  Bij uw storing heeft de desbetreffende monteur ons inziens juist gehandeld namelijk; een storing onderzoeken en oplossen indien mogelijk op dat moment ter plaatse. Helaas kon dit in uw situatie niet, het is namelijk bijna onmogelijk dat een monteur materialen voor alle thermostaten op voorraad (van alle verschillende merken) in zijn bus vervoert en hopelijk heeft u hier begrip voor.
  De monteur heeft uit voorzorg voor u een tijdelijk oplossing gemaakt zodat u niet in de kou zat, de dag erna tijdens zijn bezoek is de thermostaat vervangen.
  We betreuren het dat u het storingsbezoek als zo negatief heeft mogen ervaren en hopen dat u contact met de service afdeling opneemt zodat er gekeken kan worden hoe wij enigszins de negativiteit bij u kunnen wegnemen.
  Wij vernemen graag van u.

Schrijf een beoordeling

Over Van Dijnsen

ADVISEREND TOTAALINSTALLATEUR
Een adviserend totaalinstallateur. Dat is Van Dijnsen in Breda. We hebben sinds 1965 ervaring in het meedenken over en installeren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. In meer dan een halve eeuw hebben we onze grenzen verlegd en zijn we ook expert geworden in duurzame oplossingen, inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, (IP)camerasystemen en toegangscontrolesystemen.

DUURZAME INSTALLATIETECHNIEK
Op het gebied van duurzame installatietechniek lopen we voorop. We werken en adviseren vanuit ‘de groene gedachte’. Onze kennis van energiezuinige systemen delen we graag met u.Bezoek daarom ons energiezuinige pand, waar verschillende systemen zijn geïnstalleerd om energie te besparen. Zoals bewegingsmelders (Domotica, Priva regelsystemen) om te voorkomen dat installaties als verwarming, verlichting en airco onnodig blijven aanstaan via het monitoren op afstand.

ENERGIEKOSTEN BESPAREN
Met duurzame installatietechniek bespaart u op energiekosten. Als lid van installatiebedrijvengroep DGC kunnen we de technische installaties gunstig voor u inkopen. De duurzame installatieoplossingen hebben daardoor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Van Dijnsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Dijnsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Van Dijnsen?

Vraag het de specialist