Van Ginkel Keukens

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Van Ginkel Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Ginkel Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van Ginkel Keukens heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Ginkel Keukens.
Gemiddeld wordt Van Ginkel Keukens met een 0 beoordeeld.
Van Ginkel Keukens heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Van Ginkel Keukens

Het geheim van inspiratie, is keuze! Dat ontdekt u als u bij ons in de keukenshowroom komt. Zoals u ziet, hebben wij ons niet beperkt tot keukens in één stijl. Liever laten we u zien wat er allemaal mogelijk is. Waarom zouden we de keuze voor u beperken tot een klassieke keuken of een moderne keuken? Wilt u een werkblad van graniet, terrazzo, composiet, massief hout of multiplex? Wilt u apparatuur van Boretti, Bosch, Siemens, Miele, Pelgrim, Atag of Novy? Wilt u fronten van massief eiken, MDF of formica? Hoe ziet uw droomkeuken eruit? Beeld- én prijsbepalend zijn vooral het werkblad, de apparatuur en de fronten waar u voor kiest.

Persoonlijke aanpak
Het is voor Van Ginkel Keukens een absoluut hoogtepunt als we als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. De enorme toewijding waarmee vakmensen hun werk doen en ons team invulling geeft aan uw wensen.

Wat begint met een fijn gesprek onder het genot van een kop koffie of thee mondt uit in het samen ontwerpen van uw droomkeuken. U kunt dit met een gerust hart overlaten aan de creativiteit en vakmanschap van onze keukenadviseurs.

Ook na de aankoop van de keuken en tijdens het montagetraject blijft uw persoonlijke adviseur uw aanspreekpunt. Zelfs als het gaat om oplevering en service. Is hij een keer niet aanwezig? Mede door de korte lijntjes binnen de organisatie helpt een collega u graag verder.

Openingstijden

Maandag
9.00 t/m 18:00 uur
Dinsdag
9.00 t/m 18:00 uur
Woensdag
9.00 t/m 18:00 uur
Donderdag
9.00 t/m 18:00 uur
Vrijdag
9:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag
9:00 t/m 16:00 uur
Zondag
Gesloten

Contact

Van Ginkel Keukens
Marconistraat 8
3771 AM, Barneveld

Vragen aan Van Ginkel Keukens