5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Van Ginkel Keukens
Marconistraat 8
3771 AM, Barneveld
0342-412501

Van Ginkel Keukens

Over Van Ginkel Keukens

Het geheim van inspiratie, is keuze! Dat ontdekt u als u bij ons in de keukenshowroom komt. Zoals u ziet, hebben wij ons niet beperkt tot keukens in één stijl. Liever laten we u zien wat er allemaal mogelijk is. Waarom zouden we de keuze voor u beperken tot een klassieke keuken of een moderne keuken? Wilt u een werkblad van graniet, terrazzo, composiet, massief hout of multiplex? Wilt u apparatuur van Boretti, Bosch, Siemens, Miele, Pelgrim, Atag of Novy? Wilt u fronten van massief eiken, MDF of formica? Hoe ziet uw droomkeuken eruit? Beeld- én prijsbepalend zijn vooral het werkblad, de apparatuur en de fronten waar u voor kiest.

Persoonlijke aanpak
Het is voor Van Ginkel Keukens een absoluut hoogtepunt als we als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. De enorme toewijding waarmee vakmensen hun werk doen en ons team invulling geeft aan uw wensen.

Wat begint met een fijn gesprek onder het genot van een kop koffie of thee mondt uit in het samen ontwerpen van uw droomkeuken. U kunt dit met een gerust hart overlaten aan de creativiteit en vakmanschap van onze keukenadviseurs.

Ook na de aankoop van de keuken en tijdens het montagetraject blijft uw persoonlijke adviseur uw aanspreekpunt. Zelfs als het gaat om oplevering en service. Is hij een keer niet aanwezig? Mede door de korte lijntjes binnen de organisatie helpt een collega u graag verder.

Openingstijden

Maandag
9.00 t/m 18:00 uur
Dinsdag
9.00 t/m 18:00 uur
Woensdag
9.00 t/m 18:00 uur
Donderdag
9.00 t/m 18:00 uur
Vrijdag
9:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag
9:00 t/m 16:00 uur
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Van Ginkel Keukens ?

Vraag het de specialist