5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Van Mazijk
2871 RK
Achterwetering 10, SCHOONHOVEN
0182 382364

Reviews van Van Mazijk


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Van Mazijk

100%
0%
0%

Van Mazijk beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Mazijk op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Van Mazijk wel of niet aan:

  We zijn fijn geholpen en blij met het resultaat.

Schrijf een beoordeling

Over Van Mazijk

Bij ons vindt u een mooie collecties haarden, kachels ,schouwen en aanverwante producten of diensten, van rookkanaal tot onderhoud en reparatie . In onze uitgebreide showroom kunt u naast de nodige informatie en inspiratie, een deskundig en betrouwbaar advies verwachten welke u zal helpen in de zoektocht naar de geschikte haard of kachel. Wij zijn erkend dealer van vrijwel alle bekende merken en staan garant voor kennis en vakmanschap.

Op onze website laten wij u graag een impressie zien van de mogelijkheden. Voor het complete aanbod nodigen wij u graag uit in onze showroom.

De aankoop van een open haard of kachel is maatwerk. Met onze ruim 80 jaar ervaring zijn wij in staat al uw ideeën en wensen om te zetten in een prachtig eindresultaat waarvan u tot in lengte van dagen optimaal kunt genieten.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Van Mazijk is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Mazijk te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Van Mazijk?

Vraag het de specialist