Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw.
Gemiddeld wordt Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw met een 9,7 beoordeeld.
Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw

“De passie om een keuken op maat te maken”

“Ik geniet elke dag van mijn werk. Ik kan mijn creativiteit volledig kwijt in het op maat maken van keukens. Niet voor niets heet mijn zaak daarom dan ook ‘Van Oirschot Maatkeukens’, zegt eigenaar Stan van Oirschot, die druk doende is met het afwerken van een kookeiland in zijn werkplaats aan de Molenstraat 12 in Diessen. “Voor mij geeft de naam Maatkeukens precies aan waar ik voor sta: maatwerk in keukens.”

Dat is het uitgangspunt van Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw
Molenstraat 12
5087 BN, Diessen

Vragen aan Van Oirschot Maatkeukens en Interieurbouw