5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Van Trier Hoveniersbedrijf

0%
0%
0%

Van Trier Hoveniersbedrijf beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Van Trier Hoveniersbedrijf op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Van Trier Hoveniersbedrijf

De tuin ontwerpen van hoveniersbedrijf van Trier zijn zeer persoonlijk gericht en daarom komen wij gerust meerdere malen bij u langs om het ontwerp te bespreken. Uw tuin is immers het verlengde van uw huis en u wilt daar met volle teugen van kunnen genieten.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een tuinontwerp, of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Erkend 5-sterrenspecialist

Van Trier Hoveniersbedrijf is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Van Trier Hoveniersbedrijf te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Van Trier Hoveniersbedrijf ?

Vraag het de specialist