5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Vandyck Experience Store Amstelveen
Rembrandtweg 139
1181 GG , Amstelveen
020-3546582

Reviews van Vandyck Experience Store Amstelveen


Beoordeling 6,3 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Vandyck Experience Store Amstelveen

66,67%
0%
33,33%

Vandyck Experience Store Amstelveen beoordelingen en ervaringen

66,67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Vandyck Experience Store Amstelveen op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Vandyck Experience Store Amstelveen wel of niet aan:

  Net bij deze winkel naar binnen geweest, ik was op zoek naar een bedlaken en aangezien nog steeds uitverkoop is dat altijd meegenomen. Er stond een wat oudere man en ik vroeg naar een groot formaat wit laken in de uitverkoop. Hij loopt naar achteren en komt na een aantal minuten terug met 2 ingepakte lakens. Aan zijn hele houding was al te zien dat deze man er geen zin n had en dat bleek ook wel. Achter de balie hingen twee monsters, de een satijn en de ander percal, ik vond de percal toch niet mooi genoeg, ik zag hem al kijken ...... toen ik daarna toch nog even naar de prijs van het laken vroeg verbaasde mij die eigenlijk, ik zei maar het is toch uitverkoop, Nee, deze niet zei hij geirriteerd, en wat hij daarna zei.......nou, dan had ik deze lakens ook niet helemaal hoeven te pakken! Totaal gepikeerd! Tjongejonge, wat een "service en klantvriendelijkheid" Ik vroeg expliciet naar uitverkoop en dan zo'n reactie van deze chagerijn. Hier hoef je echt niet langs te gaan, totaal ongeschikt als verkoper!

  Verbeterpunten:
  Klantvriendelijk personeel in de winkel!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Vandyck Experience Store Amstelveen wel of niet aan:

  Omdat ik door een vakkundige en vriendelijke medewerker werd geholpen. Hij nam voor mij ruim de tijd om een keuze uit het grote aanbod te maken. Bovendien verkopen zij het mooiste bad- en beddengoed dat er bestaat. Ik raad iedereen aan om hier zijn/haar aankopen te doen want beter dan dit bestaat er niet!

  Verbeterpunten:
  Niets aan veranderen. Zoals het nu is, is het goed.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Vandyck Experience Store Amstelveen wel of niet aan:

  Een nieuw dekbedovertrek aangeschaft. Zeer veel keus en aardige mensen in de winkel.

Schrijf een beoordeling

Over Vandyck Experience Store Amstelveen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Vandyck Experience Store Amstelveen . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Vandyck Experience Store Amstelveen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Vandyck Experience Store Amstelveen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Vandyck Experience Store Amstelveen ?

Vraag het de specialist