Vefato Motke

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 45 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
88,9%
Tevreden
6,7%
Ontevreden
4,4%

Vefato Motke
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Vefato Motke is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Vefato Motke te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Vefato Motke heeft 45 klantbeoordelingen verzameld.
89% is supertevreden, 7% is tevreden en 4% is ontevreden.
95.56% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Vefato Motke.
Gemiddeld wordt Vefato Motke met een 8,8 beoordeeld.
Vefato Motke heeft een NPS score van 84 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Vefato Motke

Welkom bij Vefato-Motke meubelen
In een heerlijk weldadige rust, ver weg van alle files en de drukte van de grote stad, midden in een schilderachtige, landelijke omgeving met altijd voldoende gratis parkeerruimte, kunt u op uw gemak meubels bekijken.

Maak kennis met een werkelijk gigantisch assortiment, voor u op aantrekkelijke en gezellige wijze verspreid over vele duizenden vierkante meters showroom.

Een team van zeer deskundige medewerkers staat voor u klaar om u met alle plezier uitgebreid te adviseren! Onder het motto "Meesterlijk Wonen"kunt u bij Vefato/Motke terecht voor uw complete meubelinrichting.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Vefato Motke
Printhagenstraat 3
6191 PS, KLEINGENHOUT-BEEK

Vragen aan Vefato Motke