Vendit BV

Supertevreden
0,00%
Tevreden
0,00%
Ontevreden
0,00%

Kwaliteitsscore

Vendit BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Vendit BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Vendit BV heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Vendit BV.
Gemiddeld wordt Vendit BV met een 0 beoordeeld.
Vendit BV heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Vendit BV

Vendit levert u meer dan een doorsnee oplossing. De informatie die u verkrijgt uit het Vendit Systeem kunt u gericht inzetten om uw omzet te verhogen. Een kassasysteem waarmee u de dagelijkse processen in uw bedrijf beheerst en informatie genereert waar u als ondernemer iets mee kan. "Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Vendit . Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Wij staan voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Portfolio

  • Vendit Systeem

    Automatiseringsoplossingen
    Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk en compleet systeem voor de automatisering van uw winkel(bedrijf), groothandel of Retail Service Organisatie? Een kassasysteem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele bedrijf? Dan is

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Vendit BV
's-Gravenweg 433-437
3065 SC, Rotterdam

Vragen aan Vendit BV