5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Verhoek Riethandel B.V.

0%
0%
0%

Verhoek Riethandel B.V. beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Verhoek Riethandel B.V. op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Verhoek Riethandel B.V.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Verhoek Riethandel B.V.. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Behalve een gespecialiseerde Riethandel bieden wij de volgende diensten:

BRANDVERTRAGER RIETEN DAK
Bevindt uw pand zich binnen 15 meter van de perceelgrens? Dan mag uw dak niet brandgevaarlijk zijn (artikel 2.71 bouwbesluit 2012). Om aan deze eis te voldoen kunt u het dak laten impregneren met een goedgekeurde brandvertrager. Al sinds het jaar 1998 gebruiken wij daarvoor de Europees goedgekeurde brandvertrager ‘Flame Away’. Deze vlamvertrager wordt ingesloten door een teflon coating, om de werking van de vlamvertrager langdurig vast te houden. Dankzij deze coating is het dak makkelijk schoon te houden en beter beschermd tegen vocht en algengroei.

TIJD ÉN GELD BESPAREN?
Laat ons u helpen met de afvoer van het afvalriet! U kunt als rietdekker tijd en geld besparen door uw afvalriet door ons te laten afvoeren. Wij kunnen namelijk grotere hoeveelheden riet afvoeren in een kortere tijd. Het voordeel: u hoeft het riet niet meer op te bossen of met een vork of shovel naar een container te slepen. Bovendien wordt er niets kapot gereden, omdat wij het afval tijdens de bouw met de autolaadkraan wegpakken. Dat alles heeft ook financieel gezien zo zijn voordelen…

HOUTWORM EN BOKTOR
De bestrijding van houtworm en boktor uitbesteden? Wij helpen u graag!

ALG- EN MOSREINIGING
Wilt u als rietdekker liever de alg en mos door ons laten reinigen? Wij ontzorgen u graag!

Erkend 5-sterrenspecialist

Verhoek Riethandel B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Verhoek Riethandel B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Verhoek Riethandel B.V.?

Vraag het de specialist