5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Victus Beds Rotterdam
Watermanweg 27a
3067 GA , Rotterdam
010-7370869

Reviews van Victus Beds Rotterdam


Beoordeling 9,5 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Victus Beds Rotterdam

100%
0%
0%

Victus Beds Rotterdam beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Victus Beds Rotterdam op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Victus Beds Rotterdam wel of niet aan:

  Kussens te laat geleverd, echter uitmuntend en snel opgelost. We hebben onze victus Eco life nu 3 maanden en zijn bijzonder blij met ons bed, hadden hiervoor een auping vivo, maar dit is toch echt wel een stap hoger en beter van comfort en dus slapen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Victus Beds Rotterdam wel of niet aan:

  Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Zeer net geholpen in de victusbeds showroom in Rotterdam Alexandrium, waar we tegen een prachtig bed van natuurlijke materialen aanliepen. We hebben in onze ogen een prima advies gekregen en zijn nu we een tijdje slapen op onze Eco Life boxspring van Victusbeds erg te spreken over de ondersteuning, het comfort en het klimaat van het bed. De bamboe afwerklaag in combinatie met de hoogste gradatie natuur latex is werkelijk verbluffend goed temperatuur regulerend. De aangepaste schouderzone is ook echt voelbaar en heerlijk soepel in de schouder.

Schrijf een beoordeling

Over Victus Beds Rotterdam

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Victus Beds Rotterdam. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Victus Beds Rotterdam is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Victus Beds Rotterdam te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Victus Beds Rotterdam?

Vraag het de specialist