5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

VK Totaalonderhoud B.V.

0%
0%
0%

VK Totaalonderhoud B.V. beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met VK Totaalonderhoud B.V. op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over VK Totaalonderhoud B.V.

VK Totaalonderhoud, staat voor het verbeteren van uw vastgoed in de breedste zin van het woord. Met een aantal medewerkers beschikken wij over de kennis, kunde en capaciteit om elk project te realiseren. Door gedreven te werken vanuit onze kernwaarden transparantie, betrouwbaarheid en aantoonbaar beheerst werken maken wij dit waar.

Als opdrachtgever heeft u natuurlijk specifieke wensen gericht op uw eigen situatie. Graag komen wij met u in contact om uw specifieke behoeftes te bespreken, zodat wij u een gerichte oplossing kunnen aanbieden. Kiest u voor totaalonderhoud van VK dan kunt u rekenen op een aanpak waarbij wij ons helemaal focussen op úw doelen en wensen. Voor binnen- én buitenwerk, voor grote én kleine opdrachten, voor bepaalde onderdelen én het totaalonderhoud pakket.

Erkend 5-sterrenspecialist

VK Totaalonderhoud B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt VK Totaalonderhoud B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan VK Totaalonderhoud B.V.?

Vraag het de specialist