Vloerdeluxe

Beoordeling 7,1 gebaseerd op 16 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
75%
Tevreden
0%
Ontevreden
25%

Vloerdeluxe
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Vloerdeluxe is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Vloerdeluxe te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Vloerdeluxe heeft 16 klantbeoordelingen verzameld.
75% is supertevreden, 0% is tevreden en 25% is ontevreden.
75% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Vloerdeluxe.
Gemiddeld wordt Vloerdeluxe met een 7,1 beoordeeld.
Vloerdeluxe heeft een NPS score van 50 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Vloerdeluxe

Vloerdeluxe:

Joop en Richard nemen jouw graag mee op reis door de wereld van vloeren. Tijdens deze reis zijn zij er trots op dat het telkens weer lukt om binnen het door jouw gestelde budget die vloer te vinden die past bij jouw woonwensen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit
Door hun zeer uitgebalanceerde assortiment en vele keuzemogelijkheden in alle denkbare vloersoorten zullen Joop en Richard jouw aangenaam verrassen in iedere prijsklasse. Zij zullen luisteren, inspireren en adviseren om gezamenlijk met jouw die vloerkeuze te vinden die past bij het karakter van jouw woning en aansluit bij jouw woon ideeën .
Joop en Richard hebben door hun advisering, enthousiasme en geweldige vloeren een groot aandeel in het maximaliseren van jouw woongenot.
In hun vloerenstudio tonen Joop en Richard jouw een ruime collectie in alle mogelijke vloersoorten. Enthousiast en vol passie vertellen zij jouw over de mogelijkheden bij PVC vloeren, houten vloeren, visgraatvloeren, patroonvloeren, laminaat, tegel en betonlook vloeren.
Vloerdeluxe is ook jouw enthousiaste partner bij vloer en traprenovatie. Bij renovatie is volgens Joop en Richard veel meer mogelijk dan jij in eerste instantie denkt. Aan de hand van voorbeelden is jouw snel duidelijk wat de mogelijkheden op jouw bestaande vloer zijn. Wil jij jouw bestaande vloer weer als nieuw ?
Neen dan contact op met Joop of Richard of bekijk onze website.

www.vloerdeluxe.nl

Joop en Richard staan voor jouw klaar in hun vloerenstudio!
En de koffie ook!

Portfolio

Meer portfolio items

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Vloerdeluxe
Parkweg 169
7545 MV, ENSCHEDE

Vragen aan Vloerdeluxe