5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Vorstelijk Wonen
Torenzichtlaan 3
3956 HE , LEERSUM
0343-724994

Reviews van Vorstelijk Wonen


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Vorstelijk Wonen

100%
0%
0%

Vorstelijk Wonen beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Vorstelijk Wonen op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Vorstelijk Wonen wel of niet aan:

  Duidelijk advies, kennis van zaken en prachtig werk geleverd met goede afspraken

  Verbeterpunten:
  Was perfect zo

Schrijf een beoordeling

Over Vorstelijk Wonen

Vorstelijk Wonen laat zich het makkelijkst omschrijven als een samensmelting tussen een woninginrichter en een “home-decowinkel”. Alle A- merken laminaatvloeren zijn onder 1 dak te vinden. In onze showroom in Leersum, hartje Utrechtse Heuvelrug, treft u laminaatvloeren aan van Quick Step, Balterio, Meister, Egger en meer… Uiteraard heeft Vorstelijk Wonen ook een uitgebreide collectie PVC vloeren. Wij hebben bij plakPVC een sterke voorkeur voor de A-merken Mflor, Moduleo en Quick-Step. Deze lopen voorop als het gaat om gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. U vindt bij ons naast laminaat en PVC vloeren van de genoemde merken ook raamdecoratie in alle vormen, kleuren en materialen. Van jaloezieën tot vouwgordijnen en van plissé tot rolgordijnen. Maar dan net even anders dan bij de gemiddelde woninginrichter.

Dat gevoel heeft u gelijk al als u binnenkomt en geconfronteerd wordt met de enorme bar die u aantreft midden in de zaak. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje op uw gemak rondneuzen en uzelf voor laten lichten wat voor uw specifieke situatie de juiste keuze is qua vloeren, ondervloer, gordijnen of juist raamdecoratie. Voor onze vloerbedekking hebben wij een aparte ruimte ingericht. Niet alleen omdat dit overzichtelijk is, maar ook omdat dit tapijt dat verdient. Nog nooit eerder was vloerbedekking zo zacht en vol. Laat u verrassen door een bezoekje aan de speciaal ingerichte black box.

Heeft u geen behoefte aan advies en wilt u zelf kijken wat de mogelijkheden zijn, dan kan dat uiteraard ook. U kunt bij Vorstelijk Wonen op een groot scherm, d.m.v. geavanceerde software kijken hoe de vloer in uw interieur past. Of wellicht nog leuker met de aanwezige meubels en home deco uw eigen interieur samenstellen of nabootsen. Voor wat betreft woonaccessoires zijn natuurlijk bekende merken als Riverdale en Bastion Collections vertegenwoordigd. Maar ook voor een leuk cadeautje onder een tientje is er volop keuze.

Wij hebben ons best gedaan om een mooie collectie voor u samen te stellen, maar mocht u toch iets missen in het assortiment, ergens anders iets leuks gezien hebben of leuke tips hebben horen wij dat uiteraard graag van u!

Het gaat er immers om dat uw huis uw paleis wordt!

Met vriendelijke groet,

Team Vorstelijk Wonen

Erkend 5-sterrenspecialist

Vorstelijk Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Vorstelijk Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Vorstelijk Wonen ?

Vraag het de specialist