Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f.

Beoordeling 7,4 gebaseerd op 8 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
75%
Tevreden
12,5%
Ontevreden
12,5%

Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f. heeft 8 klantbeoordelingen verzameld.
75% is supertevreden, 13% is tevreden en 13% is ontevreden.
87.5% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f..
Gemiddeld wordt Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f. met een 7,4 beoordeeld.
Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f. heeft een NPS score van 63 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f.

Ligt u nachtenlang wakker doordat u geen keuze weet te maken wat u met uw interieur aan moet? Soms komt u tekort aan inspiratie. Onze medewerkers van Vreugde Meubelen helpen u hier graag mee. Wij hebben een frisse kijk op uw interieur en weten dan ook altijd een perfect resultaat te creëren voor u én uw woning! Wij kunnen een indeling, kleur- en materiaaladvies geven. Denk hierbij ook aan vloeren. Dit kan in de winkel maar we komen ook graag bij u thuis!

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f.
Bosschendijk 189
4731 DD, OUDENBOSCH

Vragen aan Vreugde Meubelen Oudenbosch v.o.f.