Wijnkoelkastkopen.nl

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Wijnkoelkastkopen.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wijnkoelkastkopen.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wijnkoelkastkopen.nl heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wijnkoelkastkopen.nl.
Gemiddeld wordt Wijnkoelkastkopen.nl met een 0 beoordeeld.
Wijnkoelkastkopen.nl heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Wijnkoelkastkopen.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Wijnkoelkastkopen.nl. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Portfolio

  • Wijnkoelkasten van top kwaliteit!

    Vijstaande wijnbewaarkasten & inbouw wijnkoelkasten

Contact

Wijnkoelkastkopen.nl
Binnendelta 5 H t/m J
1261 WZ, BLARICUM

Vragen aan Wijnkoelkastkopen.nl