WonenWonen.nl BV

Beoordeling 7,4 gebaseerd op 156 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
54,5%
Tevreden
32,1%
Ontevreden
13,5%

WonenWonen.nl BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

WonenWonen.nl BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt WonenWonen.nl BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

WonenWonen.nl BV heeft 156 klantbeoordelingen verzameld.
54% is supertevreden, 32% is tevreden en 13% is ontevreden.
86.54% heeft goede tot zeer goede ervaringen met WonenWonen.nl BV.
Gemiddeld wordt WonenWonen.nl BV met een 7,4 beoordeeld.
WonenWonen.nl BV heeft een NPS score van 41 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over WonenWonen.nl BV

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Uw kamer of huis opnieuw inrichten, een nieuwe slaapkamer, inspiratie opdoen voor een nieuw interieur? Wonen wonen houdt u dagelijks op de hoogte over de allerlaatste woontrends en geeft u leuke ideëen op interieurgebied. Van slaapkamer tot tuin en van keuken tot home cinema. op WonenWonen.nl vindt u het allemaal.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

WonenWonen.nl BV
Eindsestraat 37a
5105 AA, DONGEN

Vragen aan WonenWonen.nl BV