Wood Steel and Living

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 240 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,3%
Tevreden
2,1%
Ontevreden
1,7%

Wood Steel and Living
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Wood Steel and Living is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wood Steel and Living te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wood Steel and Living heeft 240 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 2% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.33% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wood Steel and Living.
Gemiddeld wordt Wood Steel and Living met een 9,3 beoordeeld.
Wood Steel and Living heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Wood Steel and Living

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Wood. Steel and Living. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Wood. Steel and living. staat voor kwaliteit en ouderwets vakmanschap en solide degelijke meubels die jaren lang meegaan. In onze eigen fabriek worden onze meubelen door een vakkundig team met de handgemaakt, gebruikmakend van hoogwaardige materialen, de meest geavanceerde machines en veel oog voor detail.
Tijdens het productieproces wordt elk meubelstuk aan strenge kwaliteitschecks onderworpen, dit garandeert dat de meubelen van Wood. Steel and Living zich kwalitatief onderscheiden van de concurrent.

Dankzij onze eigen fabriek en flexibele productie proces kunnen we vele mogelijkheden bieden op het gebied van afwerking en maatwerk. Ook produceren we tafelbladen in verschillende lengtes, breedtes. De stalen onderstellen zijn voorzien van perfecte lasnaden en leverbaar in verschillende soorten. Tevens bieden we meerder opties op het gebied van kleuren. En we blijven ons assortiment steeds vernieuwen.
Heeft u de perfecte poot gevonden maar heeft u die liever in volledig massief eiken? Ook geen enkel probleem! Wat u ook wenst alles is mogelijk bij ons, onze vakmensen staan altijd voor u klaar. Door onze eigen fabriek kunnen we korte productietijden garanderen.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Portfolio

Openingstijden

Maandag
Op afspraak mogelijk
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Bekijk de website voor de koopzondagen

Contact

Wood Steel and Living
Component 153
1446 WN, Purmerend

Vragen aan Wood Steel and Living