Wooldrik Tweewielers

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Wooldrik Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Wooldrik Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Wooldrik Tweewielers heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Wooldrik Tweewielers.
Gemiddeld wordt Wooldrik Tweewielers met een 0 beoordeeld.
Wooldrik Tweewielers heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Wooldrik Tweewielers

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Wooldrik Tweewielers. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Wooldrik Tweewielers
Rootstraat 38
3421 AW, Oudewater

Vragen aan Wooldrik Tweewielers