Xycletracx

Beoordeling 10 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Xycletracx
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Xycletracx is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Xycletracx te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Xycletracx heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Xycletracx.
Gemiddeld wordt Xycletracx met een 10 beoordeeld.
Xycletracx heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Xycletracx

XYCLETRACX custombuilt bicycles
Let the ride decide'.

Bijzonder is dat alle fietsen die in de winkel staan ook testfietsen zijn, van heerlijke sportfiets of streetbike tot aan hightech race- en mountainbikefiets toe. En dat om je direct dat gevoel te geven wat een bepaalde fiets biedt en of die bij je past. En één ding beloven we alvast; ze fietsen allemaal fantastisch.

KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN
Wij zijn dealer van Santos Orbea en Kona en onze kracht ligt in het aanbieden van een hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs. En altijd met een kosteloos en precies op u afgestemd advies. Dan blijkt veelal tot verrassing dat we gewoon betaalbaar zijn. Lekker ‘onderscheidend’ fietsen dat doe je met een fiets van Xycletracx.

INTERNET
De laatste tijd krijgen we meer en meer teleurgestelde internetkopers in de winkel. Onjuiste framemaat, verkeerde keus, in de war geraakt door goedbedoelde adviezen van vrienden of, gewoonweg in een opwelling verkeerd besteld? Duur is vooral iets kopen waar je geen plezier aan beleeft; zonde. Heb je toch een fiets op internet gekocht? Geen probleem, je bent altijd welkom voor onderhoud of advies.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we je niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om je 100% tevreden te stellen.

Wij zijn buiten onze reguliere openingstijden ook op afspraak geopend. Zo hebben wij alle tijd en aandacht voor je voor een oriënterend gesprek of samenstelling van een fiets.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Als sociaal betrokken ondernemer vinden wij het belangrijk om te weten wat er bij jou speelt en hoe je onze hulp en advies ervaren hebt. Jouw mening stellen wij erg op prijs en nemen wij dagelijks mee om onze dienstverlening nog aangenamer te maken. Door ons te helpen uw ervaring te delen, steun je automatisch het KWF. Zo investeren we samen in een optimale samenwerking. Wil je weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar onze beoordelingen.

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?
Bel dan 038 - 452 43 43 of mail naar info@xycletracx.nl
Graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 19:00
Woensdag
11:00 - 19:00
Donderdag
11:00 - 19:00
Vrijdag
11:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Xycletracx
Diezerplein 24
8021 CV, ZWOLLE

Vragen aan Xycletracx