5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Your Concrete Design B.V.

0%
0%
0%

Your Concrete Design B.V. beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Your Concrete Design B.V. op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Your Concrete Design B.V.

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in Beton en Beton Look. Beton voor binnen en buiten en Beton Look alleen voor binnen. Zo maken we terrassen, meubels, vloeren en wanden. Onze beton look kan ook in de badkamer. Ook hebben we een groot assortiment aan kleuren en gaan we graag op zoek met u naar de juiste kleur.
Op onze website ontvangt u direct een prijs voor uw project.

Op dit moment beschikken we nog niet over een showroom op de locatie in Wieringerwerf, echter mogen we wel gebruik maken van een aantal showrooms in Nederland. Zo streven we er naar gemiddeld 2 maal per maand aanwezig te zijn bij onze importeur van Beton Cire, Beton Aparte in Baarle Nassau. Hier bent u op afspraak dan ook van harte welkom om uw project te bespreken onder het genot van een kop koffie.


Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Bij ons staat tevredenheid en esthetischiteit dan ook bovenaan. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden zijn onze telefonisch bereikbare openingstijden. Wij hebben tot op heden nog geen showroom of bezoekadres in Wieringerwerf. We zijn druk bezig hier voor zorg te dragen.

Erkend 5-sterrenspecialist

Your Concrete Design B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Your Concrete Design B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Telefonisch bereikbaar 09:30 - 18:30
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar 09:30 - 18:30
Woensdag
Telefonisch bereikbaar 09:30 - 18:30
Donderdag
Telefonisch bereikbaar 09:30 - 18:30
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar 09:30- 18:30
Zaterdag
Via WhatsApp of sms bereikbaar
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Your Concrete Design B.V. ?

Vraag het de specialist